​​​​​​
Marianka Vas,
interim leidinggevende

Welkom bij BSO Sportlocatie - Oostzaan!

  • Berend Botje-app
  • Grote binnen- én buitenspeelruimte
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Gevestigd bij OFC Oostzaan

Op deze unieke bso-sportlocatie in Oostzaan is er voor de kinderen extra veel ruimte om te bewegen! De locatie is in 2018 geopend en gevestigd bij voetbalvereniging OFC (Oostzaanse Football Club). De bso maakt gebruik van de sporthal en de grote buitenruimte, waar onder andere een voetbalveld, pannaveldje, leuke speeltuin en mooie zandbak is. De kinderen kunnen daar naar hartenlust buiten spelen. Binnen is een gezellige groepsruimte ingericht waar de kinderen ook allerlei leuke activiteiten kunnen ondernemen of even rustig een boekje kunnen lezen.

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hier.

Openingstijden BSO Oostzaan-Sportlocatie

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school (op andere locatie)
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze unieke bso in Oostzaan kan via deze link.

Locaties in Oostzaan

In Oostzaan bieden wij naast buitenschoolse opvang bij OFC Oostzaan ook kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang op de volgende locatie:

Overige informatie

LRK-nummer: 203052031
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij BSO Sportlocatie in Oostzaan?

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

 

08 mrt

Mooie waardering voor BSO Sportlocatie in Oostzaan

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties wordt BSO Sportlocatie in Oostzaan enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat ouders erg t…

Lees meer
01 dec

Zelfgemaakte haarscrunchies in Oostzaan!

Op de buitenschoolse opvang (bso) in Oostzaan hebben de oudere meiden zelf haarscrunchies (elastiekjes) gemaakt. Ze hebben zelf de stof uitgemeten, afgetekend, de stof gespeld en het zelfs met de naaimachine aan elkaar genaaid. 

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.