Petra Zonneveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO Sportlocatie - Oostzaan

  • Berend Botje-app
  • Grote binnen- én buitenspeelruimte
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Gevestigd bij OFC Oostzaan

Op deze unieke bso-sportlocatie in Oostzaan is er voor de kinderen extra veel ruimte om te bewegen! De locatie is in 2018 geopend en gevestigd bij voetbalvereniging OFC (Oostzaanse Football Club). De bso maakt gebruik van de sporthal en de grote buitenruimte, waar onder andere een voetbalveld, pannaveldje, leuke speeltuin en mooie zandbak is. De kinderen kunnen daar naar hartenlust buiten spelen. Binnen is een gezellige groepsruimte ingericht waar de kinderen ook allerlei leuke activiteiten kunnen ondernemen of even rustig een boekje kunnen lezen.

Wil je meer weten over bso bij Berend Botje? Kijk dan hier.

 

Openingstijden BSO Oostzaan-Sportlocatie

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school (op andere locatie)
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze unieke bso in Oostzaan kan via deze link.

Locaties in Oostzaan

In Oostzaan bieden wij naast buitenschoolse opvang bij OFC Oostzaan ook kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang op de volgende locatie:

Overige informatie

LRK-nummer: 203052031
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport

Binnenkijken bij BSO Sportlocatie in Oostzaan

Wil je de bso (buitenschoolse opvang) in Oostzaan eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.

01 jul

ModderDag in Oostzaan!

Gister was het nationale ModderDag! Dat vierden we ook bij BSO Sportlocatie in Oostzaan. Het was een groot succes! 

Lees meer
12 mei

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO Sportlocatie in Oostzaan

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Buitenschoolse opvang Sportlocatie in Oostzaan heeft op 2 december 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.