Odette van Dijk,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Boevenhoeve

 

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Uw kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op.

Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de leidsters. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.

Deze locatie is gevestigd in Opmeer en biedt ruimte aan twee groepen. De inrichting is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod.

Openingstijden

Korte ochtend
Brengen tussen 8:45 en 9:00 uur
Halen tussen 11:30 en 11:45 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen, voor kinderen van 2 tot 4 jaar:

  • Peuterspeelgroep
  • Voor- en vroegschoolse educatie

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Overige informatie

LRK-nummer: 115545062
Huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Boevenhoeve

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337000 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

23 mrt

Positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep De Boevenhoeve

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep Berend Botje Opmeer - De Boevenhoeve heeft op 13 februari 2018 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ook …

Lees meer