Odette van Dijk,
locatieleidinggevende
Ymke Kootstra,
assistent leidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Boevenhoeve - Opmeer!

 

Heb jij een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) De Boevenhoeve in Opmeer! Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de overstap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact maken met elkaar, samenwerken en samen delen.

Peuterspeelgroep De Boevenhoeve is gevestigd in basisschool De Akker. De inrichting van de groepsruimte is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod.
Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Kijk dan hier.

Openingstijden Peuterspeelgroep De Boevenhoeve

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie naast peuteropvang de volgende opvangvorm:

Locaties in Gemeente Opmeer
In Gemeente Opmeer hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 115545062
Huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Boevenhoeve

Binnenkijken

Wil je Peuterspeelgroep De Akker eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail naar peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

Aanmelden

Wil je je kind aanmelden voor peuteropvang bij De Boevenhoeve, klik dan hier.

 

04 feb

Gratis workshop EHBO bij kinderen en baby's bij Kindercentrum Opmeer

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij op dinsdag 24 maart een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop wordt gegeven bij Kinderdagverblijf Berend Botje K…

Lees meer
03 feb

Schaatsen en sneeuwballen gooien bij Kindercentrum Opmeer

Op vrijdag 31 januari organiseerde Kindercentrum Berend Botje Opmeer een groot Winterwonderfeest voor alle geïnteresseerden. Iedereen was van harte welkom om langs te komen en deel te nemen aan leuke winterse activiteiten en spelletjes. Het jaarlijks…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.