Odette van Dijk,
locatieleidinggevende
Ymke Kootstra,
assistent leidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Boevenhoeve - Opmeer!

 

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Uw kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op.

Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.

Deze locatie is gevestigd in Opmeer en biedt ruimte aan twee groepen. De inrichting is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod.

Openingstijden

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Locaties in Gemeente Opmeer
In Gemeente Opmeer hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 115545062
Huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Boevenhoeve

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video!

06 nov

Hoera! Een positief GGD-rapport voor peuterspeelgroep De Boevenhoeve

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van peuterspeelgroep De Boevenhoeve in Opmeer heeft op 17 september 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie vo…

Lees meer
27 mrt

Help mee met de appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind!

Restaurant De Tuynkamer in Hoorn organiseert dit jaar voor de derde keer een appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind. Zij verkopen 3-persoons appeltaartjes voor € 6,- en de opbrengst gaat naar Stichting Hartekind. Berend Botje steunt dit initiati…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.