​​​​​​
Melanie Boon,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Boevenhoeve - Opmeer!

Heb jij een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) De Boevenhoeve in Opmeer! Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de overstap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact maken met elkaar, samenwerken en samen delen.

Peuterspeelgroep De Boevenhoeve is gevestigd in basisschool De Akker. De inrichting van de groepsruimte is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod.

Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Kijk dan hier voor meer informatie. Bekijk ook onderstaand filmpje om een indruk te krijgen van peuterspeelgroepen bij Berend Botje. 

Openingstijden Peuterspeelgroep De Boevenhoeve

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden

Wil je je kind aanmelden bij Peuterspeelgroep De Boevenhoeve? Klik dan hier.

Opvangmogelijkheden in Opmeer

Wij bieden op deze locatie naast peuteropvang de volgende opvangvorm:

Locaties in Gemeente Opmeer
In Gemeente Opmeer hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 115545062
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Boevenhoeve

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep De Boevenhoeve

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

 

 

25 apr

Samenwerking Kindcentrum Opmeer-Spanbroek officieel van start

Het is eindelijk zover: het ontwerpen van het nieuwe kindcentrum Opmeer-Spanbroek is van start gegaan. Maar liefst zeven organisaties gaan samen het kindcentrum vormen: SKO West-Friesland, ALLURE, gemeente Opmeer, de Westfriese Bibliotheken, Stichtin…

Lees meer
09 nov

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep De Boevenhoeve

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep De Boevenhoeve in Opmeer heeft op 14 oktober 2021 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie vold…

Lees meer