​​​​​​
Odette van Dijk,
locatieleidinggevende
Ymke Kootstra,
assistent leidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Boevenhoeve - Opmeer!

Heb jij een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) De Boevenhoeve in Opmeer! Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de overstap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact maken met elkaar, samenwerken en samen delen.

Peuterspeelgroep De Boevenhoeve is gevestigd in basisschool De Akker. De inrichting van de groepsruimte is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod.

Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Kijk dan hier voor meer informatie. Bekijk ook onderstaand filmpje om een indruk te krijgen van peuterspeelgroepen bij Berend Botje. 

Openingstijden Peuterspeelgroep De Boevenhoeve

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden

Wil je je kind aanmelden bij Peuterspeelgroep De Boevenhoeve? Klik dan hier.

Opvangmogelijkheden in Opmeer

Wij bieden op deze locatie naast peuteropvang de volgende opvangvorm:

Locaties in Gemeente Opmeer
In Gemeente Opmeer hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 115545062
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Boevenhoeve

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep De Boevenhoeve

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

 

 

03 mei

Bouw van 2 Kindcentra in Hoogwoud en Spanbroek weer stukje dichterbij

Samen met de gemeente Opmeer, stichting SKO Westfriesland en Stichting Allure ondertekende Berend Botje vorige week een bouwheerovereenkomst met betrekking tot het ontwerpen en bouwen van de twee Kindcentra in Opmeer-Spanbroek en Hoogwoud. Naar verwa…

Lees meer
18 mrt

Mooie waardering voor de peuterspeelgroepen in Opmeer-Hoogwoud

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties worden de peuterspeelgroepen in Opmeer-Hoogwoud enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.