Odette van Dijk,
locatieleidinggevende
Ymke Kootstra,
assistent leidinggevende

Welkom bij BSO Opmeer!

  • Berend Botje-app
  • Mooie buitenruimte met o.a. moestuin
  • Kinderkookcafé
  • Vlakbij groot gras-/speelveld

Op deze locatie bieden wij hele dagopvang en buitenschoolse opvang in meerdere groepen. De groepsruimte van de bso is gezellig en uitdagend met verschillende speelhoeken ingericht. Activiteiten zoals knutselen, koken, sport-en-spel, theater en muziek worden geregeld uitgevoerd. De bso kan ook gebruik maken van het atelier en de extra speelruimte in de centrale hal van het kindercentrum. De bso heeft een grote buitenruimte en de groepen bezoeken regelmatig het nabijgelegen park. Daar is een leuke kabelbaan en pannaveldje. Ook brengen de kinderen regelmatig een bezoek aan de bibliotheek, de nabijgelegen natuurspeeltuin en sportaccommodaties, of haken de kinderen aan bij de workshops georganiseerd bij de Actieve BSO.

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Locaties in Gemeente Opmeer
In Gemeente Opmeer hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 142612789
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Opmeer

Binnenkijken

Inloopochtenden 2020:

  • elke 1e maandag van de maand tussen 9:30 en 11:00 uur

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Benieuwd? Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.

Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van een dag bij Kindercentrum Opmeer.

 

Navigeer hieronder door onze locatie:

Lees meer
maandag
03-02-2020

Inloopochtend Kinderdagverblijf Opmeer-Hoogwoud

 
Lees meer
maandag
02-03-2020

Inloopochtend Kinderdagverblijf Opmeer-Hoogwoud

 
24 dec

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Kindercentrum Opmeer

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Kindercentrum Opmeer in Hoogwoud heeft op 10 september 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan…

Lees meer
23 dec

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO Opmeer

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van BSO Opmeer in Hoogwoud heeft op 21 november 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan alle getoe…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.