Odette van Dijk,
locatieleidinggevende
Ymke Kootstra,
assistent leidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf Opmeer!

Kindercentrum Opmeer in Hoogwoud biedt hele dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang onder één dak. De ruimten liggen allemaal rondom de centrale speelhal met het kinderkookcafé en het atelier. Buiten is een ruime natuurlijke tuin rondom de groepsruimten aangelegd. Op loopafstand bevindt zich een hertenkamp, eendenvijver en een natuurspeeltuin. Regelmatig ondernemen we uitstapjes naar bijvoorbeeld de bibliotheek, brandweer, pluktuin en boerderij.

Meer informatie over het kinderdagverblijf van Berend Botje vind je hier.

Openingstijden

Openingstijden Kinderdagverblijf

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden bij Kindercentrum Opmeer naast het kinderdagverblijf de volgende opvangvormen:

Locaties in Gemeente Opmeer
In Gemeente Opmeer hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 680426498
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Opmeer

Binnenkijken

Wil je Kinderdagverblijf Opmeer eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatie-ochtend.

Inloopochtenden 2020:

  • elke 1e maandag van de maand tussen 9:30 en 11:00 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail naar kindercentrum@berendbotje.nl.

Aanmelden

Wil je je kind aanmelden bij Kinderdagverblijf Opmeer, klik dan hier.

Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie.

18 feb

Naar de poppendokter met kinderdagverblijf Opmeer

De kinderen van ons kinderdagverblijf in Opmeer hebben gister een bezoek gebracht aan een echte poppendokter. De poppendokter kan knuffels en poppen die een beetje stuk zijn, weer repareren. Dat is natuurlijk wel heel interessant om van dichterbij te…

Lees meer
04 feb

Gratis workshop EHBO bij kinderen en baby's bij Kindercentrum Opmeer

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij op dinsdag 24 maart een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop wordt gegeven bij Kinderdagverblijf Berend Botje K…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.