​​​​​​
Odette van Dijk,
locatieleidinggevende
Ymke Kootstra,
assistent leidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf Opmeer!

Kindercentrum Opmeer in Hoogwoud biedt hele dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang onder één dak. De ruimten liggen allemaal rondom de centrale speelhal met het kinderkookcafé en het atelier. Buiten is een ruime natuurlijke tuin rondom de groepsruimten aangelegd. Op loopafstand bevindt zich een hertenkamp, eendenvijver en een natuurspeeltuin. Regelmatig ondernemen we uitstapjes naar bijvoorbeeld de bibliotheek, brandweer, pluktuin en boerderij.

Meer informatie over het kinderdagverblijf van Berend Botje vind je hierBekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Opmeer. 

Openingstijden Kinderdagverblijf Opmeer

Openingstijden Kinderdagverblijf

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Aanmelden

Wil je je kind aanmelden bij Kinderdagverblijf Opmeer, klik dan hier.

Opvangmogelijkheden in Opmeer-Hoogwoud

Wij bieden bij Kindercentrum Opmeer naast het kinderdagverblijf de volgende opvangvormen:

Locaties in Gemeente Opmeer
In Gemeente Opmeer hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 680426498
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Opmeer

Ben je klant bij ons en op zoek naar het nummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan. 

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf Opmeer?

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Dat kan overdag, maar desgewenst geven wij ook rondleidingen in de avond. Wij geven daarnaast digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie.

Nieuwsflits 

Bouw van 2 Kindcentra in Hoogwoud en Spanbroek weer stukje dichterbij

Samen met de gemeente Opmeer, stichting SKO Westfriesland en Stichting Allure ondertekende Berend Botje vorige week een bouwheerovereenkomst met betrekking tot het ontwerpen en bouwen van de twee Kindcentra in Opmeer-Spanbroek en Hoogwoud. Naar verwa…

Lees meer
02 apr

Paaseieren zoeken bij De Springende Kikkers

Op peutergroep De Springende Kikkers in Hoogwoud zijn we deze week aan de slag gegaan voor Pasen. De kinderen hebben hun eigen paasmandje geschilderd. Deze mandjes konden we mooi gebruiken bij het paaseieren zoeken!

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.