Odette van Dijk,
locatieleidinggevende
Ymke Kootstra,
assistent leidinggevende

Welkom bij BSO Wulfram - Opmeer!

  • Berend Botje-app
  • Actieve BSO
  • Vlakbij groot gras-/speelveld
  • In Basisschool De Wulfram

Op onze Actieve BSO De Wulfram zitten kinderen vanaf 7 jaar. Op deze bso ligt het accent op sport, spel, creativiteit, muziek en kunst. Samen met de kinderen wordt er per twee maanden een programma met workshops, sportieve en creatieve activiteiten samengesteld. Workshops zoals zelfverdediging, theater, streetdance en kunst zijn de revue al gepasseerd. Deze workshops worden begeleid door professionals uit het desbetreffende vakgebied. Daarnaast is er ook voldoende vrije tijd en is er een ruim aanbod van andere naschoolse activiteiten dat past bij waar het kind op dat moment behoefte of zin in heeft.

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

  • Buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)
    • voorschoolse opvang
    • naschoolse opvang

Locaties in Gemeente Opmeer
In Gemeente Opmeer hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 272925512
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Opmeer - Wulfram 

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.

Lees meer
vrijdag
31-01-2020

Rondleiding tijdens Winterfeest bij KC Opmeer

 
Nieuwsflits 

Rondleiding tijdens Winterfeest bij Kindercentrum Opmeer

Kindercentrum Opmeer organiseert op vrijdag 31 januari een groot Winterfeest voor jong en oud. Wie interesse heeft in een rondleiding door het kindercentrum, is van harte uitgenodigd om langs te komen.

Lees meer
13 aug

Zaterdag 21 september: 20-jarig jubileum en open dag bij Kindercentrum Opmeer

Kindercentrum Opmeer is jarig en daarom vieren wij feest! Dit jaar is het precies 20 jaar geleden dat Kindercentrum Opmeer voor het eerst haar deuren opende. In die tussentijd is het kindercentrum uitgegroeid tot een fijne, vertrouwde plek waar we he…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.