​​​​​​
Odette van Dijk,
locatieleidinggevende
Ymke Kootstra,
assistent leidinggevende

Welkom bij BSO Wulfram - Opmeer!

  • Berend Botje-app
  • Actieve BSO
  • Vlakbij groot gras-/speelveld
  • In basisschool Wulfram

Bij onze Actieve BSO Wulfram vangen wij kinderen vanaf 7 jaar op. Op deze bso ligt het accent op sport, spel, creativiteit, muziek en kunst. Samen met de kinderen stellen we elke twee maanden een nieuw programma met workshops en sportieve en creatieve activiteiten samen. Denk bijvoorbeeld aan workshops zoals zelfverdediging, theater, streetdance en kunst. Deze workshops worden begeleid door professionals uit het desbetreffende vakgebied. Daarnaast bieden we voldoende vrije tijd en andere naschoolse activiteiten aan die aansluiten bij de behoeften van het kind.

De buitenschoolse opvang van BSO Wulfram bevindt zich in basisschool Wulfram in Hoogwoud.

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk hier voor meer informatie. 

Openingstijden BSO Wulfram

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden

Wil je je kind aanmelden voor buitenschoolse opvang bij BSO Wulfram? Klik dan hier.

Opvangmogelijkheden in Opmeer-Hoogwoud

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

  • Buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)
    • voorschoolse opvang
    • naschoolse opvang

Locaties in Gemeente Opmeer
In Gemeente Opmeer hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 272925512
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Wulfram

Ben je klant bij ons en op zoek naar het telefoonnummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan. 

Binnenkijken bij BSO Wulfram

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Dat kan overdag, maar desgewenst geven wij ook rondleidingen in de avond. Wij geven daarnaast digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

 

03 mei

Bouw van 2 Kindcentra in Hoogwoud en Spanbroek weer stukje dichterbij

Samen met de gemeente Opmeer, stichting SKO Westfriesland en Stichting Allure ondertekende Berend Botje vorige week een bouwheerovereenkomst met betrekking tot het ontwerpen en bouwen van de twee Kindcentra in Opmeer-Spanbroek en Hoogwoud. Naar verwa…

Lees meer
18 mrt

Berend Botje Opmeer speelt online bingo met thuisblijvende bso-kinderen

Omdat de buitenschoolse opvang nog steeds gesloten is, zijn veel kinderen al sinds half december niet meer naar de bso geweest. Om iets leuks voor hen te organiseren, bedachten de pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Berend Botje in Opmeer een on…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.