Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Robbedoes - Opperdoes

 

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met een peuterspeelzaal. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op.

Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.

De peuterspeelgroep in Opperdoes bevindt zich in basisschool De Wegwijzer. De groepsruimte is ruim en licht en heeft verschillende speelhoeken: een keukenhoek, een bouw- en autohoek en een leeshoek. Daarnaast heeft de peuterspeelgroep een mooie speelplaats waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

Openingstijden

Korte ochtend
Brengen tussen 8:30 en 8:45 uur
Ophalen tussen 11:15 en 11:30 uur

Lange ochtend
Brengen tussen 8:00 en 8:15 uur
Ophalen tussen 12:15 en 12:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen, voor kinderen van 2 tot 4 jaar:

  • Peuterspeelgroep
  • Voor- en vroegschoolse educatie

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Overige informatie

LRK-nummer: 960525051
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Opperdoes

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

17 dec

Nieuw GGD-rapport Peuterspeelgroep Robbedoes

Alle locaties voor kinderopvang worden regelmatig bezocht door een inspecteur van de plaatselijke GGD. Daarna wordt een officieel inspectierapport op de website van Landelijk Register Kinderopvang gezet. Op 2 november 2018 bezocht de inspecteur Peute…

Lees meer
30 nov

Sinterklaas in Opperdoes

De decembermaand komt in zicht en de sinterklaaskriebels komen alweer op. Wij hebben samen sinterklaasliedjes gezongen, sinterklaasboekjes gelezen en de pakjesboot van Sinterklaas geknutseld.

Lees meer