Natascha van Berge,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO Stede Broec locatie Woud!

  • Berend Botje-app
  • Gevestigd in basisschool 't Vierspan, locatie Woud
  • Ruim speelplein
  • Goede samenwerking met 't Vierspan

Kindercentrum Berend Botje Stede Broec is gevestigd in basisschool 't Vierspan, locatie Woud in Grootebroek. De buitenschoolse opvang wordt aangeboden in de ruime aula van de school.  De aula is heel makkelijk binnendoor te bereiken aan het einde van de schooldag. Bij BSO Stede Broec krijgen de kinderen alle ruimte om te spelen, vriendjes en vriendinnetjes te maken of om uit te rusten van een drukke schooldag. We proberen er elke dag weer een feestje van te maken! In de schoolvakanties kunnen kinderen de hele dag terecht bij de bso in Grootebroek. We hebben dan nog meer tijd voor leuke activiteiten en maken uitstapjes naar bijvoorbeeld Partycentrum Happy Days om samen te bowlen!

Het speelplein bij de bso is de ideale plek om je uit te leven. De kinderen krijgen alle ruimte om te spelen, leren en ontdekken in nauwe samenwerking met de school. Samen kunnen we een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn bieden aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hier

Openingstijden BSO Stede Broec

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor BSO Stede Broec kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Grootebroek

Wij bieden op bij Kindercentrum Stede Broec in Grootebroek naast de BSO ook de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 109704587
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Stede Broec

Binnenkijken bij BSO Stede Broec?

Wil je buitenschoolse opvang Stede Broec van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs tijdens een inloopochtend of -avond. Een van onze medewerkers staat dan voor je klaar om vrijblijvend de locatie te laten zien. Ben je van plan om langs te komen tijdens een inloopochtend of -avond? Meld je dan wel even aan, zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. de coronamaatregelen). Dat kan eenvoudig door contact op te nemen met ons centraal bureau via 088-1337180 of mail naar kindercentrum@berendbotje.nl.

Inloopochtend 2020:
Elke woensdag van 09:30 tot 11:00 uur

Inloopavonden 2020:
Donderdag 10 september 19:00 - 20:30 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken om op een ander moment binnen te kijken. Je bent altijd welkom bij ons kindercentrum. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nlWij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellenNeem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

 

13 mrt

Kindercentrum Stede Broec bakt voor het goede doel!

Kinderopvang Berend Botje zet zich graag in voor goede doelen, óók in Kindercentrum Stede Broec. Samen met de kinderen zijn we in Grootebroek ‘aan de bak’ gegaan voor KiKa (KinderenKankervrij). Afgelopen week verkochten wij overheerlijke kokoskoekjes…

Lees meer
21 feb

Wat een geweldige vakantie bij BSO Stede Broec

Voorjaarsvakantie, dat betekent dat we extra veel tijd hebben om met de bso-kinderen leuke activiteiten te doen! Het was afgelopen week een feestje bij BSO Stede Broec in Grootebroek. Benieuwd wat wij gedaan hebben op onze locatie in basisschool Het …

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.