​​​​​​
Natascha van Berge,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO Stede Broec locatie Woud!

  • Berend Botje-app
  • Gevestigd in basisschool 't Vierspan, locatie Woud
  • Uitdagende buitenruimte
  • Gebruik van gymzaal school! 

Kindercentrum Berend Botje Stede Broec is gevestigd in basisschool 't Vierspan, locatie Woud in Grootebroek. De buitenschoolse opvang wordt aangeboden in de ruime aula van de school.  De aula is heel makkelijk binnendoor te bereiken aan het einde van de schooldag. Bij BSO Stede Broec krijgen de kinderen alle ruimte om te spelen, vriendjes en vriendinnetjes te maken of om uit te rusten van een drukke schooldag. We proberen er elke dag weer een feestje van te maken! In de schoolvakanties kunnen kinderen de hele dag terecht bij de bso in Grootebroek. We hebben dan nog meer tijd voor leuke activiteiten en maken uitstapjes naar bijvoorbeeld Partycentrum Happy Days om samen te bowlen!

Het speelplein bij de bso is de ideale plek om je uit te leven. De kinderen krijgen alle ruimte om te spelen, leren en ontdekken in nauwe samenwerking met de school. Samen kunnen we een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn bieden aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hier

Bekijk ook onderstaande video om een indruk te krijgen van een dag bij Kindercentrum Stede Broec:

Openingstijden BSO Stede Broec

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor BSO Stede Broec kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Grootebroek

Wij bieden op bij Kindercentrum Stede Broec in Grootebroek naast de BSO ook de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 109704587
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Stede Broec

Ben je klant bij ons en op zoek naar het telefoonnummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan

Binnenkijken bij BSO Stede Broec

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij meerdere keren per jaar een kijkavond, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is. Wij geven ook digitale rondleidingen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Stede Broec met de virtuele tour.

12 mei

De buitenruimte van Stede Broec krijgt een opknapbeurt

Onze collega Emiel van de technische dienst is druk bezig met de buitenruimte van Kindercentrum Stede Broec in Grootebroek. De buitenruimte heeft er een mooi nieuw pad bij gekregen. De kinderen mochten hem hierbij helpen. Zo hebben we de tegels schoo…

Lees meer
28 apr

In Stede Broec wordt hard gewerkt aan een nieuw insectenhotel

BSO Stede Broec, gevestigd in bassischool Het Vierspan locatie Woud, is afgelopen week bezig geweest met het bouwen van een nieuw insectenhotel.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.