Welkom bij Peuterspeelgroep Stede Broec locatie Woud!

Peuterspeelgroep Stede Broec locatie Woud gaat na de zomervakantie open! Wil je nu al aanmelden? Dat kan hier

Deze locatie van Berend Botje is gevestigd in basisschool 't Vierspan, locatie de Woud. De peuterspeelgroep wordt aangeboden in een speciaal ingericht lokaal van de school met verschillende speelhoeken. Het speelplein is de ideale plek om je uit te leven. De kinderen krijgen alle ruimte om te spelen, leren en ontdekken in nauwe samenwerking met de school. Samen kunnen we een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn bieden aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

Openingstijden

Korte ochtend:
Brengen tussen 8:30 en 8:45 uur
Halen tussen 11:15 en 11:30 uur

Lange ochtend:
Brengen tussen 7:30 en 8:00 uur
Halen tussen 12:30 en 13:00 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Overige informatie

LRK-nummer: 
Algemene huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Stede Broec

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nlBekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van een dag bij ons kindercentrum.

22 jan

Nieuwe locatie in Stede Broec!

Goed nieuws! Na de zomervakantie starten we een locatie in basisschool 't Vierspan de Woud. In samenwerking met school komt er een peuterspeelgroep, een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen hier ter…

Lees meer