​​​​​​
Natascha van Berge,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Stede Broec locatie Woud!

  • Berend Botje-app
  • Goede samenwerking met basisschool 't Vierspan locatie Woud
  • Uitdagende buitenruimte

Deze locatie van Berend Botje is gevestigd in basisschool 't Vierspan, locatie Woud in Grootebroek. De peuterspeelgroep wordt aangeboden in een speciaal ingericht lokaal van de school met verschillende speelhoeken. Het speelplein is de ideale plek om je uit te leven. De kinderen krijgen alle ruimte om te spelen, leren en ontdekken in nauwe samenwerking met de school. Samen kunnen we een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn bieden aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

"Wie kan er nu beter voor onze kleine man zorgen dan zijn ouders? Inmiddels denken we hier allebei heel anders over, want Peuterspeelgroep Stede Broec is één van onze beste beslissingen ooit!" - Moeder van Koen

Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Kijk dan hier. Bekijk ook onderstaande video om een indruk te krijgen van Kindercentrum Stede Broec locatie Woud:

Openingstijden Peuterspeelgroep Stede Broec

Geopend op maandag t/m vrijdag

Brengen tussen 08:30 en 08:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor Peuterspeelgroep Stede Broec kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Grootebroek

Wij bieden bij Kindercentrum Stede Broec naast peuteropvang ook de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 489847833
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Stede Broec

Ben je klant bij ons en op zoek naar het nummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Stede Broec

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij meerdere keren per jaar een kijkavond, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is. Wij geven ook digitale rondleidingen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Stede Broec met de virtuele tour.

 

12 mei

De buitenruimte van Stede Broec krijgt een opknapbeurt

Onze collega Emiel van de technische dienst is druk bezig met de buitenruimte van Kindercentrum Stede Broec in Grootebroek. De buitenruimte heeft er een mooi nieuw pad bij gekregen. De kinderen mochten hem hierbij helpen. Zo hebben we de tegels schoo…

Lees meer
23 apr

Koningsspelen was een succes!

Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep Stede Broec deden mee aan de jaarlijkse Koningsspelen. De kinderen konden hun talenten laten zien op vier verschillende onderdelen:

  • Blik gooien
  • Behendigheidparcour afleggen
  • Knutselen
  • Pitzakje gooien
Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.