​​​​​​
Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Kabouterkring - Twisk!

Peuterspeelgroep De Kabouterkring is gevestigd in basisschool De Klaverwoid in Twisk. Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met een peuterspeelzaal. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op. 

Van peuterspeelzaal naar basisschool 

Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. 

Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Kijk dan hier. Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video!

Openingstijden peuterspeelgroep Twisk

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Brengen tussen 08:30 en 08:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Twisk

Wij bieden op onze peuterspeelgroep in Twisk ook: 

  • Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Overige informatie

LRK-nummer: 190757176
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Kabouterkring

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij peuterspeelgroep De Kabouterkring? 

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

 

 

22 jan

Een ontbijtje aan de deur in Twisk!

Normaal gesproken worden de Nationale Voorleesdagen altijd geopend met een Voorleesontbijt op de peuterspeelgroep. Dat kon dit jaar helaas niet vanwege de maatregelen. Daarom brachten pedagogisch medewerkers Martine en Marjan een leuke verrassing lan…

Lees meer
25 nov

Steun jij ook Stichting Puur For Kids?

Al vele jaren doet Kinderopvang Berend Botje mee met de cadeau-inzamelactie van de Stichting Puur for Kids. Bij deze actie zamelen we in de decembermaand cadeautjes in voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank in West-Friesla…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.