Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Kabouterkring - Twisk!

De Kabouterkring is gevestigd in basisschool De Klaverwoid. Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met een peuterspeelzaal. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op.

Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.

Openingstijden

Korte ochtend
Brengen tussen 8:30 en 8:45 uur
Halen tussen 11:15 en 11:30 uur

Lange ochtend
Brengen tussen 8:00 en 8:45 uur
Ophalen tussen 12:15 en 12:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen, voor kinderen van 2 tot 4 jaar:

  • Peuterspeelgroep
  • Voor- en vroegschoolse educatie

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Overige informatie

LRK-nummer: 190757176
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Robbedoes

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

31 aug

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep Twisk

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep De Kabouterkring in Twisk heeft op 19 juli 2018 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ze voldoen aan alle…

Lees meer
28 feb

Afsluiting bakkersthema met prachtig versierde taart

Zelfgebakken koekjes zijn het lekkerst! Maar, hoe doe je dat eigenlijk? En wat heb je daar allemaal voor nodig? De kinderen van peuterspeelgroep De Kabouterkring in Twisk zijn de afgelopen weken bezig geweest met het thema ‘In de bakkerij’ en hebben …

Lees meer