​​​​​​
Isabelle Duineveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Dijkwerkers - Wervershoof!

Deze buitenschoolse opvang (bso) locatie van Berend Botje is gevestigd in een lokaal van Basisschool De Dijkwerkers in Wervershoof. Er is een mooie groene buitenruimte waar de kinderen naar hartenlust samen kunnen spelen, leren en ontdekken! De pedagogisch medewerkers halen ook kinderen op van basisschool Gerardus Majella in Onderdijk. Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Klik dan hier.

Openingstijden buitenschoolse opvang (BSO) Dijkwerkers Wervershoof

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze bso-locatie kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Wervershoof

Behalve buitenschoolse opvang (bso) bieden we op De Dijkwerkers ook de volgende opvangvormen:

Locaties in Wervershoof
In Wervershoof hebben wij ook de volgende locatie:

Overige informatie

LRK-nummer: 923211202
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Wervershoof - Dijkwerkers

Ben je klant bij ons en op zoek naar het nummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.

Binnenkijken bij De Dijkwerkers in Wervershoof

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

 

29 apr

BSO Dijkwerkers heeft een echte schatkist gevonden!

Samen met de kinderen van BSO De Dijkwerkers in Wervershoof  hebben we een speurtocht naar een echte schatkist gedaan. Na een spannende zoektocht vonden we de schatkist met daarin een brief van een echte uitvinder. In de brief stond een experiment om…

Lees meer
06 mrt

Mooie waardering voor BSO De Dijkwerkers in Wervershoof

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties wordt BSO De Dijkwerkers in Wervershoof enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat ouders …

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.