Isabelle Duineveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Dijkwerkers - Wervershoof!

Deze buitenschoolse opvang locatie van Berend Botje is gevestigd in een lokaal van Basisschool De Dijkwerkers in Wervershoof. Er is een mooie groene buitenruimte waar de kinderen naar hartenlust samen kunnen spelen, leren en ontdekken! 

De pedagogisch medewerkers halen ook kinderen op van basisschool Gerardus Majella in Onderdijk!

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Locaties in Wervershoof
In Wervershoof hebben wij ook de volgende locatie:

Overige informatie

LRK-nummer: 923211202
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Wervershoof - Dijkwerkers

 

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.

23 jul

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO De Dijkwerkers

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van buitenschoolse opvang De Dijkwerkers in Wervershoof heeft op 6 juni 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. De locatie …

Lees meer
31 mei

Op onderzoek met de digitale microscoop!

De kinderen van bso de Dijkwerkers in Wervershoof zijn buiten op ontdekkingstocht geweest. Wat is er veel te zien in de natuur! Alle kinderen mochten een bloem mee terug nemen naar de bso om deze vervolgens te onderzoeken.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.