Isabelle Duineveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Dijkwerkers - Wervershoof!

Deze buitenschoolse opvang (bso) locatie van Berend Botje is gevestigd in een lokaal van Basisschool De Dijkwerkers in Wervershoof. Er is een mooie groene buitenruimte waar de kinderen naar hartenlust samen kunnen spelen, leren en ontdekken! De pedagogisch medewerkers halen ook kinderen op van basisschool Gerardus Majella in Onderdijk. Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Klik dan hier.

Openingstijden buitenschoolse opvang (BSO) Dijkwerkers Wervershoof

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze bso-locatie kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Wervershoof

Behalve buitenschoolse opvang (bso) bieden we op De Dijkwerkers ook de volgende opvangvormen:

Locaties in Wervershoof

In Wervershoof hebben wij ook de volgende locatie:

Overige informatie

LRK-nummer: 923211202
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Wervershoof - Dijkwerkers

 

Binnenkijken bij De Dijkwerkers in Wervershoof?

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.

13 mei

Positief GGD-rapport voor BSO De Dijkwerkers!

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van BSO De Dijkwerkers in Wervershoof heeft op 24 februari 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan…

Lees meer
17 feb

Disco bij bso's De Dijkwerkers en Andijk!

Afgelopen vrijdag was het niet alleen Valentijnsdag, maar ook disco-avond in Andijk! Alle kinderen van buitenschoolse opvanglocaties De Dijkwerkers in Wervershoof en De Piramide in Andijk waren uitgenodigd.  

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.