Isabelle Duineveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Pippeloentje

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met een peuterspeelzaal. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op.

Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.

Openingstijden

Korte ochtend
Brengen tussen 8:45 en 9:00 uur
Halen tussen 11:30 en 11:45 uur

Lange ochtend
Brengen tussen 8:30 en 9:00 uur
Halen tussen 12:45 en 13:00 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvorm, voor kinderen van 2 tot 4 jaar:

  • Peuterspeelgroep
  • Voor- en vroegschoolse educatie

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Locaties in Wervershoof
In Wervershoof hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 192103568
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Wervershoof Pippeloentje

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

18 jan

Bezoek van de berendokter

Ter afsluiting van het thema ‘ziekenhuis’ kwam berendokter Inge op bezoek bij peuterspeelgroep Pippeloentje in Wervershoof. Inge werkt in het ziekenhuis als arts en kwam kijken hoe het met alle knuffelberen gaat.  Alle kinderen mochten hun knuffelbee…

Lees meer
09 mrt

Peuters Pippeloentje klussen en bouwen er op los

‘Wij bouwen een huis’ is altijd een populair thema bij onze peuters, en zeker bij die van peuterspeelgroep Pippeloentje Wervershoof. Er wordt hard gewerkt, met prachtige bouwwerken als resultaat. Schilderen met grote kwasten en rollers, huizen bouwen…

Lees meer