​​​​​​

Welkom bij Peuterspeelgroep De Speulboet - Wognum!

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn of haar leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Klik dan hier.

Gevestigd in De Bloesem

De Speulboet bevindt zich in multifunctioneel centrum De Bloesem, waar onder andere de bibliotheek en twee basisscholen zijn gevestigd. De Speulboet beschikt over twee groepsruimtes, een extra speellokaal en een ruime speelhal waar de kinderen volop kunnen fietsen en glijden. Het is een ideale ruimte om lekker te bewegen voor de peuters. Buiten is er ook genoeg ruimte met een speelhuis, zandbak en wilgentunnel. 

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video!

Openingstijden peuterspeelgroep De Speulboet in Wognum 

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:30 en 08:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Wognum

Wij bieden op peuterspeelgroep De Speulboet in Wognum ook:

  • Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Overige informatie

LRK-nummer: 177477349
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Wognum

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

 

Binnenkijken bij De Speulboet in Wognum

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door onze locatie:

 

13 apr

De peuters van Peuterspeelgroep Speulboet doen de boodschappen

Samen met de peuters van Peuterspeelgroep Speulboet in Wognum zijn we afgelopen week bezig geweest met het thema ‘wij gaan boodschappen doen’. Vanwege corona konden we niet naar de supermarkt, dus hebben we de supermarkt naar ons gehaald! In onze sup…

Lees meer
06 okt

Muziekles bij peuterspeelgroep De Speulboet in Wognum!

Afgelopen maandag kwam Elma van Muziekcentrum Opmeer langs bij peuterspeelgroep De Speulboet in Wognum voor een superleuke muziekles. Zij komt deze maand ook nog een paar keer op donderdag langs. De kinderen beleven er ontzettend veel plezier aan.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.