Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Speulboet - Wognum!

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn of haar leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Klik dan hier.

Gevestigd in De Bloesem

De Speulboet bevindt zich in multifunctioneel centrum De Bloesem, waar onder andere de bibliotheek en twee basisscholen zijn gevestigd. De Speulboet beschikt over twee groepsruimtes, een extra speellokaal en een ruime speelhal waar de kinderen volop kunnen fietsen en glijden. Het is een ideale ruimte om lekker te bewegen voor de peuters. Buiten is er ook genoeg ruimte met een speelhuis, zandbak en wilgentunnel. 

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video!

Openingstijden peuterspeelgroep De Speulboet in Wognum 

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:30 en 08:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Wognum

Wij bieden op peuterspeelgroep De Speulboet in Wognum ook:

  • Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Overige informatie

LRK-nummer: 177477349
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Wognum

Binnenkijken bij De Speulboet in Wognum?

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Benieuwd? Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door onze locatie:

 

19 mei

Positief GGD-rapport voor peuterspeelgroep De Speulboet

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van peuterspeelgroep De Speulboet in Wognum heeft op 14 februari 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldo…

Lees meer
24 jan

Interactief voorlezen bij peuterspeelgroep De Speulboet

De Nationale Voorleesdagen zijn in volle gang. Bij Berend Botje besteden we deze week nóg meer aandacht aan voorlezen. Daarom werd deze week op veel locaties het Voorleesonbijt georganiseerd. Zo ook bij peuterspeelgroep De Speulboet in Wognum. Daar l…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.