Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Speulboet

  • Berend Botje-app
  • In MFC De Bloesem
  • Ruime speelhal
  • Makkelijker overstappen naar de basisschool

Op de peuterspeelgroep doet uw kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Uw kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de leidsters. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.
De Speulboet is gevestigd in het multifunctioneel centrum De Bloesem. Ook de bibliotheek is hier gevestigd. De Speulboet beschikt over een ruime speelhal waar de kinderen volop kunnen fietsen en glijden. Het is een ideale ruimte om lekker te bewegen voor de peuters.

Openingstijden

Korte dag
Brengen tussen 8:30 en 8:45 uur
Halen tussen 11:15 en 11:30 uur
Lange dag
Brengen tussen 8:00 en 8:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvorm:

  • Peuterspeelgroep (2 tot 4 jaar)

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om op afspraak 's avonds een rondleiding te krijgen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337000 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

Overige informatie

LRKP-nummer: 177477349
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Wognum

04 okt

Officiële Boekstart locatie

Op woensdag 4 oktober werd Peuterspeelgroep de Speulboet officieel geopend als boekstartlocatie. Jessica Dip kwam, namens de bibliotheek, het certificaat overhandigen.

Lees meer
17 jul

Positief GGD-rapport Peuterspeelgroep De Speulboet

Alle locaties voor kinderopvang worden eens per jaar onaangekondigd bezocht door een inspecteur van de plaatselijke GGD. Daarna wordt een officieel inspectierapport op www.lrkp.nl gezet. Op 15 mei 2017 bezocht de inspecteur Peuterspeelgroep De Speulb…

Lees meer