​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Met Berend Botje naar het theater!

Kinderen vinden het theater gewéldig, ook de allerkleinsten. Omdat we de culturele ontwikkeling van kinderen belangrijk vinden, werkt Kinderopvang Berend Botje nauw samen met Schouwburg Het Park in Hoorn en Centrum van Cultuur De Drom in Enkhuizen. Tijdens een theaterbezoek ontdekken kinderen een andere wereld, de wereld van fantasie. Een feestje voor ogen en oren: zo wordt creativiteit geprikkeld en de blik verruimd. Dat gun je toch ieder kind? Daarom hebben we regelmatig aantrekkelijke kortingsacties.

Kortingen seizoen 2021/2022

Speciaal voor onze klanten biedt Schouwburg Het Park voor diverse voorstellingen de kaarten aan met een korting oplopend tot €4*. Bestel ze via www.hetpark.nl en vul bij het bestellen de actiecode BB2122 in.

 

22 oktober 2021 Lampje (vanaf 8 jaar) € 4 korting
30 oktober 2021 2021: Een Ruimtereis (vanaf 4 jaar) € 2,50 korting
14 november 2021 Koning Bowi (vanaf 4 jaar) € 2,50 korting

 

*Let op: dit aanbod geldt niet in combinatie met andere kortingsacties. Op eerder gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend.

 

Tips!
Een paar tips wanneer je kind voor het eerst naar het theater gaat:

  • Vertel alvast iets over de voorstelling en laat de trailer zien, zo weet je kind al een beetje wat te verwachten.
  • Leg uit dat het meestal niet de bedoeling is dat ze door de voorstelling heen praten en dat jullie samen met andere mensen op stoelen in een grote zaal zullen zitten.
  • Vertel dat het licht uit zal gaan, zodat zij hier tijdens de voorstelling niet van schrikken, dat er mensen op een podium staan en dat het geluid soms harder zal zijn.
  • Vertel ook dat het vooral heel erg leuk is!

We wensen jullie alvast veel plezier!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.