​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Met Berend Botje naar het theater!

Kinderen vinden het theater gewéldig, ook de allerkleinsten. Omdat we de culturele ontwikkeling van kinderen belangrijk vinden, werkt Kinderopvang Berend Botje nauw samen met Schouwburg Het Park in Hoorn en Centrum van Cultuur De Drom in Enkhuizen. Tijdens een theaterbezoek ontdekken kinderen een andere wereld, de wereld van fantasie. Een feestje voor ogen en oren: zo wordt creativiteit geprikkeld en de blik verruimd. Dat gun je toch ieder kind? Daarom hebben we regelmatig aantrekkelijke kortingsacties.

Helaas is het dit seizoen (2020-2021) niet mogelijk voor de schouwburg en De Drom om kortingen aan te bieden. Door de corona-maatregelen kunnen de zalen niet zo goed gevuld worden als eigenlijk nodig is voor een financieel goed resultaat. Wij houden uiteraard contact met ze en we zijn aan het kijken hoe we elkaar toch kunnen helpen. Zodra er wel een korting of ander leuk aanbod gedaan kan worden, dan laten we dit zeker aan je weten!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.