​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Met Berend Botje naar het theater!

Kinderen vinden het theater gewéldig, ook de allerkleinsten. Omdat we de culturele ontwikkeling van kinderen belangrijk vinden, werkt Kinderopvang Berend Botje nauw samen met Schouwburg Het Park in Hoorn en Centrum van Cultuur De Drom in Enkhuizen. Tijdens een theaterbezoek ontdekken kinderen een andere wereld, de wereld van fantasie. Een feestje voor ogen en oren: zo wordt creativiteit geprikkeld en de blik verruimd. Dat gun je toch ieder kind? Daarom hebben we regelmatig aantrekkelijke kortingsacties.

Kortingen seizoen 2023

Speciaal voor onze klanten biedt Schouwburg Het Park voor diverse voorstellingen de kaarten aan met een korting oplopend tot €2,50*. Bestel ze via hetpark.nl en vul bij het bestellen de actiecode BB2223 in.

12 maart 2023 Hokje - WIRWAR Producties (5+) € 2,50 korting
19 maart 2023 Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat (2+) € 2,50 korting
9 april 2023 Pieter Konijn (3+) nog niet bekend
6 mei 2023 Assepoester de Musical (4+) backstagetour verloting
21 mei 2023 Bing is jarig (2+) nog niet bekend
31 mei 2023 De Grote 5 - Meneer Monster (3+) € 2,50 korting

 

*Let op: dit aanbod geldt niet in combinatie met andere kortingsacties. Op eerder gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend.

Tips!
Een paar tips wanneer je kind voor het eerst naar het theater gaat:

  • Vertel alvast iets over de voorstelling en laat de trailer zien, zo weet je kind al een beetje wat te verwachten.
  • Leg uit dat het meestal niet de bedoeling is dat ze door de voorstelling heen praten en dat jullie samen met andere mensen op stoelen in een grote zaal zitten.
  • Vertel dat het licht uit gaat, zodat zij hier tijdens de voorstelling niet van schrikken, dat er mensen op een podium staan en dat het geluid soms harder is.
  • Vertel ook dat het vooral heel erg leuk is!

We wensen jullie alvast veel plezier!