​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Naschoolse opvang

Naschoolse of buitenschoolse opvang is opvang na schooltijd. Voor veel kinderen is school intensief. Daarom is er op de naschoolse opvang van Kinderopvang Berend Botje voldoende ruimte voor ontspanning. Er valt van alles te doen en te beleven, maar jouw kind mag zelf bepalen wat hij of zij wil gaan doen. Tekenen, ontspannen in de leeshoek of knutselen? Het is allemaal mogelijk bij onze naschoolse opvang.

Buiten bewegen

Bij onze naschoolse opvang leggen we de nadruk op bewegen en dat doen we het liefst buiten. Na school is het heerlijk om lekker te kunnen bewegen en om energie kwijt te kunnen. Bij de naschoolse opvang van Berend Botje hebben we daar genoeg ruimte en mogelijkheden voor.

Naschoolse opvang en de basisschool

Berend Botje heeft goede samenwerkingen met diverse basisscholen bij jou in de buurt. Een goede aansluiting tussen naschoolse opvang en school helpt bij de doorgaande ontwikkeling van jouw kind. We maken met school goede afspraken over het halen en brengen van jouw kind. Daarnaast overleggen we regelmatig over activiteiten, vakanties en uitjes. Speelt er een bepaald thema op school? Dan haken we daar bij de naschoolse opvang op in!

Wat kost naschoolse opvang?

Naschoolse opvang is goedkoper dan je denkt. Dankzij de kinderopvangtoeslag valt de eigen bijdrage in veel gevallen mee. Ben je benieuwd welke kosten jij moet betalen voor de naschoolse opvang van Berend Botje? Klik hier om de kosten in jouw situatie te berekenen met onze kostenindicator.

De prijzen voor naschoolse opvang van Berend Botje zijn all-in. Dat betekent dat eten, drinken, vervoer van en naar school en de uitstapjes allemaal bij de prijs inzitten. Daarnaast kun je de dag van jouw kindje gratis volgen via de Berend Botje-app.

Soorten naschoolse opvang

Bij Berend Botje kun je kiezen tussen twee pakketten: het comfortpakket of het schoolwekenpakket. Bij het comfortpakket is vakantieopvang inbegrepen bij de kosten. Kinderen worden dan ook opgevangen tijdens schoolvakanties. In het schoolwekenpakket is vakantieopvang niet inbegrepen, maar wel naschoolse opvang op roostervrije dagen.

Heb je vragen over naschoolse opvang of wil je meer informatie? Bel dan naar 088 – 2337000 of stuur ons een berichtje.

Zoek naschoolse opvang in jouw buurt: