​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Zorgeloos aan de slag als gastouder bij Berend Botje

Achter de schermen - Aan het werk

Als gastouder heb je een passie voor kinderen: dat is in de eerste plaats waarom je voor dit beroep kiest. Als bemiddelingsmedewerker bij Berend Botje merk ik dat het starten als gastouder in de praktijk vaak de nodige vragen oproept. 

Zorgeloos aan de slag als gastouder bij Berend Botje

Veel gastouders weten niet waar ze moeten beginnen en hebben vragen als: is mijn kennis nog up-to-date? Moet ik me direct inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Hoe weet ik of mijn huis aan de eisen voldoet? In welk register moet ik me inschrijven en wat is er wettelijk bepaald voor gastouders?

Steun in de rug

Ik vind het jammer als deze vragen je tegenhouden om gastouder te worden. Daarom help ik je hier graag bij. Ik help startende gastouders graag op weg om aan de slag te kunnen gaan én ik breng ouders en gastouders met elkaar in contact. Zo kun je ook snel als gastouder werken! Het begint allemaal met een vrijblijvende intake. Hierin geef ik je eerlijk voorlichting en antwoord op al je vragen. Is er een wederzijdse klik en zien we het allebei zitten? Dan kan ik je helpen met de praktische zaken, zoals financiële en administratieve hulp. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je wel aan alles hebt gedacht. Berend Botje biedt je een steun in de rug en we zijn er om je vragen te beantwoorden. Daarnaast bieden we een gastoudertraining aan en heb je de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen. Zo weet je zeker dat je aan de juiste voorwaarden voldoet en kunnen we samen de beste kwaliteit bieden voor ouder en kind.

Zorgeloos doen waar je goed in bent

Eén van de (vele) mooie kanten van gastouder zijn is dat je je vrijheid en flexibiliteit behoudt. Je werkt immers wanneer jij wilt, (meestal) in je eigen huiselijke omgeving en op de dagen die jou het beste uitkomen. Het is misschien wel het belangrijkste dat jij je kunt concentreren op wat je leuk vindt en tegelijkertijd kunt terugvallen op de ervaring en kennis van een professioneel bedrijf. Bij Berend Botje weten we wat er speelt en kennen we de regio op ons duimpje. We kennen behalve de gastouders ook de ouders en kinderen en zorgen ervoor dat iedereen tevreden is en blijft. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich helemaal thuis voelt. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent!

Transparant

Wat je kunt verwachten van Berend Botje is - behalve interne trainingen, cursussen en ondersteuning bij vragen - ook eerlijke voorlichting. We willen zeker weten dat we bij elkaar passen en willen ook dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt. De kans dat wij gastkinderen voor je vinden is dan ook heel groot. We zijn transparant en laagdrempelig: je kunt bij ons altijd terecht als je een vraag hebt.

Vrijblijvende intake

Wil jij aan de slag als gastouder zónder je zorgen te hoeven maken over administratieve en financiële rompslomp? Zodat jij je passie kunt uitvoeren en kunt doen waar jij goed in bent? Vraag gerust een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan, zodat we kunnen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Ben je benieuwd naar wat ik zoal doe? Bekijk dan ook onderstaande video waarin ik je meer vertel over ons gastouderbureau.

Brenda, bemiddelingsmedewerker gastouderbureau

Terug naar overzicht