​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Klant aan het woord

"De juffen stimuleren de kinderen enorm in hun zelfstandigheid, ik zag meteen het verschil."
Linda

Een vriendinnetje van onze dochter Quirine ging naar peuterspeelgroep De Kikkerhoek. Ze had het daar erg naar haar zin en daarom zijn wij ook gaan kijken. Het voelde meteen goed.  

Lees meer
"Ik ben blij verrast met de diensten van het gastouderbureau!"
Selina

Op het moment dat we begonnen met gastouderopvang had ik eigenlijk geen idee wat ik van het gastouderbureau kon verwachten. Wij dachten dat het vinden van een passende gastouder voor ons de enige dienstverlening zou zijn, maar de betrokkenheid vanuit Berend Botje ging veel verder! We ontvingen een bloemetje na de operatie van onze dochter Milou en belangstellende telefoontjes van onze bemiddelingsmedewerker Marion.

Lees meer
"Platon krijgt hier alle kansen om de taal te ontwikkelen"
Valeria

Platon was 10 maanden oud toen hij voor het eerst naar het kinderdagverblijf in Den Ilp ging. Inmiddels is hij 2 jaar en heeft hij een broertje, Lev, gekregen. Hun moeder Valeria, vertelt: 'Platon is zo rustig en zacht met de baby, dat heeft hij echt van de andere kinderen op de groep geleerd.'

Lees meer
"De peuterspeelgroep is geen opvang maar echt een leerschool!"
Denise

Het voelde in eerste instantie een beetje tegenstrijdig als ouders zijnde om Koen naar een peuterspeelgroep te brengen. Dit kwam doordat we allebei deelontslag hebben genomen om voor onze kleine man te zorgen (en zo’n dagje extra zorgen is stiekem best leuk). En eerlijk gezegd: 'Wie kan er nu beter voor onze kleine man zorgen dan zijn ouders?' Inmiddels denken we hier allebei heel anders over, want de peuterspeelgroep is één van onze beste beslissingen ooit!

Lees meer
"'Als ik extra opvang nodig heb en ik zit omhoog, dan is dat zo geregeld'"
Priscilla

Sam is nu vijf jaar en zit alweer een jaar bij BSO De Akker in Opmeer. Drie dagen in de week wordt hij met twee andere kinderen met de auto opgehaald van de Bonifatiusschool in Spanbroek. Als ik ’s ochtends tegen Sam zeg dat hij ’s middags naar de bso gaat, dan begint hij al te juichen. Zo leuk vindt hij het daar. Hij heeft er een leuk vriendje waar hij graag mee speelt en de juffen zijn superlief voor hem.

Lees meer
"Om onder woorden te brengen wat Ellen voor ons en de kinderen betekent heeft is bijna niet mogelijk omdat het teveel is om op te noemen."
Inez

Na 15 jaar is de dag aangebroken dat we de opvang afsluiten bij Ellen Berghouwer. Een lange tijd waarin Ellen een grote rol heeft gespeeld als gastouder van onze drie kinderen. Ze zijn alle drie bij haar gekomen rond de 3 maanden tot ongeveer 12 jaar oud. Dit is een hele tijd geweest waarin Ellen een grote rol gehad heeft rondom het wel en wee van onze kinderen. Om onder woorden te brengen wat Ellen voor ons en de kinderen betekent heeft is bijna niet mogelijk omdat het teveel is om op te noemen. Het grootste wat ze ons gegeven heeft, is het vertrouwen om onze kinderen aan haar over te laten.

Lees meer
"De opvang voelt voor ons allemaal heel vertrouwd"
Evelien

In eerste instantie kozen wij vanwege onze werktijden voor gastouderopvang. Maar toen wij door Berend Botje werden voorgesteld aan gastouder Rianne, voelde dat meteen als een vertrouwd adres. Onze ervaring met gastouderopvang bij Berend Botje is inmiddels erg goed!

Lees meer
"Bij Berend Botje kijken ze echt naar de behoeftes van het kind. Daar blinkt Berend Botje voor mij in uit!"
Rozanne (moeder van Ise)

De keuze voor een opvang wordt meestal door twee ouders gemaakt, maar bij mij ligt dat anders. Ise is namelijk geboren door middel van KID (kunstmatige inseminatie donorsperma). Dat betekent dat ik bewust alleenstaande ouder ben. Tijdens de intake op het kinderdagverblijf heb ik meteen aangegeven dat de vader hierdoor niet in beeld is en dit werd goed ontvangen. De pedagogisch medewerkers werden op de hoogte gesteld. Hierdoor was de situatie gelijk voor iedereen duidelijk.

Lees meer
"Al gelijk bij het kennismakingsgesprek overheerste bij ons een super fijn en warm gevoel"
Henriëtte en Gerrit (ouders van Jort en Bas)

Jet is sinds 2013 de gastouder van onze eerste zoon Jort. Door de turbulente start van Jort, was het voor ons geen makkelijke stap om hem weg te brengen. Al gelijk bij het kennismakingsgesprek overheerste bij ons een super fijn en warm gevoel. We maakten niet alleen kennis met Jet, maar ook met haar man Ton. Wat een fantastische combinatie. Jet een lieve, zorgzame, didactische en pedagogische ster. Ton voor de auto's in de slaapkamers en de boks bij het weggaan. 

Lees meer
"Het plezier dat ons mannetje uitstraalt wanneer ik hem ophaal geeft mij de bevestiging dat hij op zijn plek is"
Paul, vader van Damien

Als jonge vader is het elke keer weer bijzonder als ik na een werkdag ons kind mag ophalen bij Berend Botje, het plezier dat ons mannetje uitstraalt wanneer ik hem ophaal geeft mij de bevestiging dat hij op zijn plek is.

Lees meer

8,8

483 beoordelingen

Onze klanten beoordelen onze dienstverlening via kinderopvang.tevreden.nl