Aanmelden kinderopvang!

Klant aan het woord

"Om onder woorden te brengen wat Ellen voor ons en de kinderen betekent heeft is bijna niet mogelijk omdat het teveel is om op te noemen."
Inez

Na 15 jaar is de dag aangebroken dat we de opvang afsluiten bij Ellen Berghouwer. Een lange tijd waarin Ellen een grote rol heeft gespeeld als gastouder van onze drie kinderen. Ze zijn alle drie bij haar gekomen rond de 3 maanden tot ongeveer 12 jaar oud. Dit is een hele tijd geweest waarin Ellen een grote rol gehad heeft rondom het wel en wee van onze kinderen. Om onder woorden te brengen wat Ellen voor ons en de kinderen betekent heeft is bijna niet mogelijk omdat het teveel is om op te noemen. Het grootste wat ze ons gegeven heeft, is het vertrouwen om onze kinderen aan haar over te laten.

Lees meer
"De opvang voelt voor ons allemaal heel vertrouwd"
Evelien

In eerste instantie kozen wij vanwege onze werktijden voor gastouderopvang. Maar toen wij door Berend Botje werden voorgesteld aan gastouder Rianne, voelde dat meteen als een vertrouwd adres. Onze ervaring met gastouderopvang bij Berend Botje is inmiddels erg goed!

Lees meer
"Bij Berend Botje kijken ze echt naar de behoeftes van het kind. Daar blinkt Berend Botje voor mij in uit!"
Rozanne (moeder van Ise)

De keuze voor een opvang wordt meestal door twee ouders gemaakt, maar bij mij ligt dat anders. Ise is namelijk geboren door middel van KID (kunstmatige inseminatie donorsperma). Dat betekent dat ik bewust alleenstaande ouder ben. Tijdens de intake op het kinderdagverblijf heb ik meteen aangegeven dat de vader hierdoor niet in beeld is en dit werd goed ontvangen. De pedagogisch medewerkers werden op de hoogte gesteld. Hierdoor was de situatie gelijk voor iedereen duidelijk.

Lees meer
"Al gelijk bij het kennismakingsgesprek overheerste bij ons een super fijn en warm gevoel"
Henriëtte en Gerrit (ouders van Jort en Bas)

Jet is sinds 2013 de gastouder van onze eerste zoon Jort. Door de turbulente start van Jort, was het voor ons geen makkelijke stap om hem weg te brengen. Al gelijk bij het kennismakingsgesprek overheerste bij ons een super fijn en warm gevoel. We maakten niet alleen kennis met Jet, maar ook met haar man Ton. Wat een fantastische combinatie. Jet een lieve, zorgzame, didactische en pedagogische ster. Ton voor de auto's in de slaapkamers en de boks bij het weggaan. 

Lees meer
"Het plezier dat ons mannetje uitstraalt wanneer ik hem ophaal geeft mij de bevestiging dat hij op zijn plek is"
Paul, vader van Damien

Als jonge vader is het elke keer weer bijzonder als ik na een werkdag ons kind mag ophalen bij Berend Botje, het plezier dat ons mannetje uitstraalt wanneer ik hem ophaal geeft mij de bevestiging dat hij op zijn plek is.

Lees meer
"‘Er is voor mijn dochters altijd één vast gezicht’"
Elise

Toen ik zwanger was van mijn eerste dochter, Femke, ging ik op zoek naar kinderopvang. Vanwege onregelmatige werktijden had ik flexibele opvang nodig. Mijn collega tipte mij over gastouder Rina. Omdat gastouderopvang erg flexibel is en je met een gastouder afspraken kan maken over de opvangtijden, was dit voor mij de perfecte oplossing! Met Rina klikte het goed en 10 weken na haar geboorte ging Femke voor het eerst naar haar toe. Nu is Femke 7 en gaat zij nog steeds, samen met haar zusje Nienke (nu 5 jaar), elke keer blij en met veel plezier naar Rina.

Lees meer
"Wij laten Mika nu echt met een gerust gevoel achter."
Daan en Wendy

Wij willen even een compliment geven over één van jullie leidsters. Onze zoon Mika zit bij de Pretbiggetjes, locatie Hoogwoud. Onlangs hebben jullie een verandering van leidsters gedaan. Op de woensdag heeft Mika nu Olga als leidster. Maar wat zijn we er blij mee. Ze is onwijs betrokken, lief en ondernemend.

 

Lees meer
"‘Het voelt bij gastouder Erna als een tweede huis’"
Jessica, moeder van Koen en Rens

Toen ons eerste kind, Koen, drie maanden oud was en mijn zwangerschapsverlof er op zat, ging hij voor het eerst naar onze gastouder Erna. Inmiddels is Koen 8 jaar en we hebben geen moment spijt gehad van onze keuze! Ook ons tweede kind Rens, nu 7 jaar, gaat naar Erna. Voor de kinderen voelt het bij haar echt als een tweede thuis. Wij kunnen met een gerust hart naar ons werk omdat voor hen alles goed is geregeld.

Lees meer
"Borstvoeding en kinderopvang, fijn dat het kan!"
Iris (moeder van Lotte)

Kolf, koeltas, bewaarbakjes, afgekolfde melk, fles… Heb ik nu echt alles? Het is even puzzelen en er gaan heel wat spullen mee, maar wat is het fijn dat ik borstvoeding geven, werken en kinderopvang kan combineren.

Lees meer
"Door onder andere liefde, aandacht en rust hebben de kinderen het fantastisch"
Krista (moeder van twee kinderen)

Kleine kinderen worden groot. En wanneer ze groter worden, merk je soms dat ze toe zijn aan meer uitdaging, spelen met andere kinderen, leren en ontwikkelen. Bij mijn dochter Lizzie was de tijd duidelijk rijp om naar de opvang te gaan. Na een slechte ervaring bij een andere organisatie, besloten we een kijkje te nemen bij Berend Botje. En daar hadden wij direct een goed gevoel! Rust, ruimte, schoon en lieve medewerkers. Ik besloot Lizzie aan te melden en daarna ging zij al snel voor het eerst naar de peuterspeelgroep van Berend Botje.

Lees meer

8,8

483 beoordelingen

Onze klanten beoordelen onze dienstverlening via kinderopvang.tevreden.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.