​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!
"‘Er is voor mijn dochters altijd één vast gezicht’"
Elise

'Femke en Nienke voelen zich thuis bij Rina'

Toen ik zwanger was van mijn eerste dochter, Femke, ging ik op zoek naar kinderopvang. Vanwege onregelmatige werktijden had ik flexibele opvang nodig. Mijn collega tipte mij over gastouder Rina. Omdat gastouderopvang erg flexibel is en je met een gastouder afspraken kan maken over de opvangtijden, was dit voor mij de perfecte oplossing! Met Rina klikte het goed en 10 weken na haar geboorte ging Femke voor het eerst naar haar toe. Nu is Femke 7 en gaat zij nog steeds, samen met haar zusje Nienke (nu 5 jaar), elke keer blij en met veel plezier naar Rina.

Flexibele opvang
In eerste instantie koos ik voor gastouderopvang omdat ik vanwege mijn werk flexibele opvangtijden nodig had. Inmiddels heb ik een andere baan met ‘normale’ werktijden. We zijn bij Rina gebleven omdat we zo’n goede klik met haar hebben en de opvang goed loopt. Rina is een warm persoon en ze is heel erg duidelijk. De kinderen weten precies wat ze van haar kunnen verwachten. Femke en Nienke vinden het erg leuk bij haar. Ze voelen zich thuis en er zijn altijd andere kinderen om mee te spelen. 

Veilig en vertrouwd
Wat ik heel erg fijn vind aan gastouderopvang, is dat er voor Femke en Nienke één vast gezicht is. Dat vind ik belangrijk. Omdat Rina kinderen van 0 tot 12 jaar opvangt, kunnen Femke en Nienke ook hun hele basisschoolperiode bij haar in de opvang blijven, dat is super fijn! Rina brengt en haalt de meiden van school. Voor ons hele gezin voelt deze vorm van opvang veilig en vertrouwd.

Elise, moeder van Femke en Nienke

 

 

Terug naar overzicht