​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuws

Alles
Algemeen
Locatienieuws
Nieuwsflits 

Berend Botje viert Nationaal Voorleesontbijt

Van 20 t/m 30 januari 2021 vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Dat vieren we dit jaar vanwege corona op een andere manier dan we gewend zijn. 

Lees meer
Nieuwsflits 

Kinderopvang Berend Botje helpt school bij noodopvang

De scholen en de kinderopvang zijn in elk geval nog tot 18 januari gesloten. In de tussentijd kunnen schoolgaande kinderen van ouders met een cruciaal beroep terecht voor noodopvang op school. Ook de Sint Nicolaasschool in Nibbixwoud vangt op dit mom…

Lees meer
15 jan

Een speelhuis voor kinderdagverblijf Medemblik

Onze technische topper Emiel heeft weer iets prachtigs gemaakt voor Kindercentrum Medemblik. Dankzij hem kunnen de kinderen van het kinderdagverblijf nu spelen met een prachtig, zelf gebouwd speelhuis!

Lees meer
11 jan

Hoera! Positief GGD-rapport voor peuterspeelgroep 't Tweide Woidje

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep 't Tweide Woidje in Abbekerk heeft op 13 november 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie…

Lees meer
08 jan

Samen de lichttafel ontdekken!

Op de babygroep van Kindercentrum Midwoud hebben we een prachtige lichttafel! De kinderen zijn erg onder de indruk van wat er allemaal te zien is.

Lees meer
07 jan

Verven bij BSO Het Mozaïek

Verven hoeft niet altijd met een kwast en verf. De kinderen van BSO Het Mozaïek ontdekten andere manieren. De kwast hebben ze een keer verruild voor een tandenborstel en de verf een keer voor tomatenketchup en mosterd. Wat gebeurt er nu er niet met e…

Lees meer
06 jan

Hoera! Positief GGD-rapport voor BSO Stede Broec

Ons team van Buitenschoolse opvang Stede Broec locatie Woud heeft op 24 november 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur. Aan alle getoetste voorwaarden is voldaan.

Lees meer
04 jan

Wij maken muziek in Nibbixwoud!

Muziek en kinderen zijn onlosmakelijk verbonden. Wie is er niet grootgebracht met bekende kinderliedjes? 

Lees meer
04 jan

GGD-rapport voor BSO Het Mozaïek

Ons team van Buitenschoolse opvang Het Mozaïek heeft op 24 november 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur. Aan alle getoetste voorwaarden is voldaan.

Alle locaties voor kinderopvang worden regelmatig bezocht door een inspecteur van de plaatselijke…

Lees meer
04 jan

GGD-rapport voor Peuterspeelgroep Het Mozaïek

Ons team van Peuterspeelgroep Het Mozaïek heeft op 24 november 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur. Aan alle getoetste voorwaarden is voldaan.

Alle locaties voor kinderopvang worden regelmatig bezocht door een inspecteur van de plaatselijke GGD.…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.