Aanmelden kinderopvang!

Nieuws

Alles
Algemeen
Locatienieuws
Nieuwsflits 

Bekijk onze locaties tijdens een live videorondleiding!

Ben je op zoek naar kinderopvang maar vind je het moeilijk om je keuze te maken omdat het tijdens de huidige situatie lastig is om binnen te kijken? Wij hebben daar een oplossing voor. Bij ons kun je via videobellen live een rondleiding volgen bij de…

Lees meer
19 okt

Morse leren bij BSO De Hoeksteen

In de vakantie hebben we bij BSO De Hoeksteen extra lang de tijd voor activiteiten, omdat we er dan de hele dag zijn! Bas en Roy hebben in de herfstvakantie meer ontdekt over morse code en seinen. Ze hebben zelf een apparaatje opgebouwd met batterije…

Lees meer
16 okt

Hoera! Een positief GGD-rapport voor peuterspeelgroep Robbedoes

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep Robbedoes in Opperdoes heeft op 10 september 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie vold…

Lees meer
15 okt

Flamingo Frits van gastouder Carolien ging uit logeren!

Wat een mooi idee! Gastouder Carolien (F&F Plus gastouder in Grootebroek) heeft tijdens de coronasluiting in maart een flamingo 'Frits' gehaakt die vervolgens ging logeren bij de kinderen die niet naar de opvang konden.
Lees meer
14 okt

Spelenderwijs nieuwe woorden leren bij Kindercentrum Den Ilp!

Samen met de kinderen van Kinderdagverblijf Den Ilp leren we continu nieuwe woordjes. Vaak onbewust maar ook bewust. Door middel van onze woordkaarten met echte afbeeldingen wordt er een betekenis gelegd aan het woord.

Lees meer
14 okt

Hoera! 10 jaar Kindercentrum Hoorn-Huesmolen

Hieperdepiep hoera! Kindercentrum Hoorn-Huesmolen is jarig en mag maar liefst 10 kaarsjes uitblazen. Het 10-jarig bestaan is wat ons betreft een prachtige mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij hebben laten gaan.

Lees meer
12 okt

Wij zijn dokters!

Op peuterspeelgroep Hummelhof in Nibbixwoud hebben we een echte dokterspraktijk! Hier kunnen kinderen, juffen én dieren terecht voor onderzoek, een prikje, een röntgenfoto, een pleister of een drankje.

Lees meer
09 okt

Sanne en Rebecca van Kindercentrum Landsmeer geslaagd als beweegcoach!

Hoera! Rebecca en Sanne van Kindercentrum Berend Botje Landsmeer zijn geslaagd voor de training van beweegcoach. Onlangs hebben zij deze interessante training gevolgd bij Confriends. 

Lees meer
09 okt

Inspiratie voor in de herfstvakantie

Wij hebben een leuke verrassing! We hebben voor de herfstvakantie een doe-dingen lijst gemaakt voor jou.

Lees meer
07 okt

Kinderdagverblijf Landsmeer beleeft de herfst!

Hoera, het is herfst! En weet je waarom wij de herfst zo leuk vinden? Omdat je tijdens dit seizoen heel veel knutselmateriaal kan vinden in de natuur.
Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.