​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuws

Alles
Algemeen
Locatienieuws
21 apr

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep ’t Tweide Woidje

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep 't Tweide Woidje in Abbekerk heeft op 7 maart 2022 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie vol…

Lees meer
01 nov

Feest bij peuterspeelgroep ’t Tweide Woidje

Peuterspeelgroep ’t Tweide Woidje in Abbekerk is al jaren een begrip in het dorp. Omdat de peuterspeelgroep zich 5 jaar geleden bij Kinderopvang Berend Botje aansloot, werd er een feestje gevierd op de groep.

 

Lees meer
11 jan

Hoera! Positief GGD-rapport voor peuterspeelgroep 't Tweide Woidje

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep 't Tweide Woidje in Abbekerk heeft op 13 november 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie…

Lees meer
21 okt

GGD-rapport 't Tweide Woidje

Ons team van PSG 't Tweide Woidje heeft op 27 september 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur. Aan alle getoetste voorwaarden is voldaan.

Lees meer
02 nov

Vissen bij Peuterspeelgroep ’t Tweide Woidje

Het boekje ‘De mooiste vis van de zee’ was inspiratie voor het thema ‘Wij gaan vissen’ bij de peuterspeelgroep in Abbekerk. Zo hebben de kinderen boekjes gelezen, vissen geknutseld, liedjes gezongen en gevist natuurlijk.

Lees meer