​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuws

Alles
Algemeen
Locatienieuws
16 jun

Peuterspeelgroep De Minimolen bestaat 45 jaar!

Hoera! Peuterspeelgroep De Minimolen in Benningbroek bestaat alweer 45 jaar. Deze bijzondere verjaardag werd vorige week uitgebreid gevierd op de groep. Op het 'circusfeest' hebben we allerlei leuke spelletjes en activiteiten gedaan.

Lees meer
21 mei

Gezellige beestenboel in Benningbroek

Vorige week is Peuterspeelgroep De Minimolen begonnen met het nieuwe thema 'Wij werken op de boerderij'. Het thema begon met twee hele speciale bezoekers. 

Lees meer
22 mrt

Pannenkoekdag bij de Minimolen!

Hoera! Vrijdag 19 maart was het nationale Pannenkoekdag. Ook bij Peuterspeelgroep de Minimolen in Benningbroek hebben wij pannenkoekdag gevierd! Juf Kim heeft samen met de kinderen heerlijke volkoren pannenkoeken gemaakt, met rozijntjes en kaas.

Het…

Lees meer
07 dec

Sinterklaas op bezoek in Benningbroek!

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover: pakjesavond! Op een aantal Berend Botje locaties bracht Sinterklaas en zijn piet(en) donderdag of vrijdag ook een bezoekje. 

Lees meer
20 jan

Voor- en vroegschoolse educatie bij Peuterspeelgroep De Minimolen

Wist je dat peuterspeelgroep de Minimolen van Berend Botje in basisschool De Kraaienboom een VVE locatie is? VVE staat voor: voor- en vroegschoolse educatie en is een zeer belangrijke en effectieve methode om kinderen beter voor te bereiden op de ove…

Lees meer
29 nov

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep De Minimolen

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep De Minimolen in Benningbroek heeft op 23 september 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locati…

Lees meer
16 sep

Gratis meespelen bij alle peuterspeelgroepen van Berend Botje in Medemblik

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij één van de peuterspeelgroepen van Berend Botje in de gemeente Medemblik! Op maandag 7 oktober is van 9:00 tot 11:00 uur een meespeeloch…

Lees meer
24 dec

Pannenkoeken eten bij restaurant Bij de Baaz

De peuters van Peuterspeelgroep De Minimolen in Benningbroek mochten als afsluiter van het thema ‘Wij hebben een restaurant’ eten bij het restaurant van Jim’s vader.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.