​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuws

Alles
Algemeen
Locatienieuws
27 mrt

Een uitje naar de bibliotheek is altijd een feest! 

Met de groep De Guppies zijn we naar de bibliotheek geweest. Voor het thema 'Wij ruimen het afval op' hebben we boeken gezocht (èn gevonden).

Lees meer
18 aug

Hoera! Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd bestaat 5 jaar!

Hoera! Dit jaar bestaat Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd vijf jaar! Reden voor een feestje! In de week van 16 tot 20 augustus vieren we met de kinderen die naar onze opvang komen ons verjaardagsfeest met als thema oud-Hollands. Elke dag spelen we ou…

Lees meer
17 mrt

De trein van Peuterspeelgroep Hoorn-Kersenboogerd

Tjoek tjoek: de trein is aangekomen op Station Peuterspeelgroep Hoorn-Kersenboogerd! Op onze peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, zijn we druk bezig met het thema 'Wij gaan met de trein'. Daarom hebben we een ook zelf een trein geknutseld!

Lees meer
11 mrt

Mooie waardering voor Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties wordt Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat ouders …

Lees meer
15 sep

Samen ontdekken - naar de bouwmarkt!

De peuters van onze peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) Hoorn-Kersenboogerd gingen er op uit! Vanwege het thema ‘Wij gaan verbouwen’ brachten we een bezoekje aan de bouwmarkt. En dat vonden de nieuwsgierige peuters maar wat interessant!

Lees meer