​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuws

Alles
Algemeen
Locatienieuws
28 apr

Lekker buiten spelen in het Boezelbos!

Afgelopen week brachten de kinderen van BSO de Huesmolen een bezoekje aan natuurspeeltuin het Boezelbos in Blokker. 

Lees meer
11 mrt

Mooie waardering voor Kindercentrum Hoorn-Huesmolen

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties wordt Kindercentrum Hoorn-Huesmolen enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat ouders erg …

Lees meer
26 feb

BSO Hoorn-Huesmolen op jacht in het park!

Vandaag gingen we met de kinderen van onze BSO Hoorn-Huesmolen naar het park! Dat deden we niet alleen om een frisse neus te halen, maar ook op jacht te gaan naar natuurlijke materialen om mee te knutselen. We speurden naar bladeren, takken en wat je…

Lees meer
25 nov

Steun jij ook Stichting Puur For Kids?

Al vele jaren doet Kinderopvang Berend Botje mee met de cadeau-inzamelactie van de Stichting Puur for Kids. Bij deze actie zamelen we in de decembermaand cadeautjes in voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank in West-Friesla…

Lees meer
14 okt

Hoera! 10 jaar Kindercentrum Hoorn-Huesmolen

Hieperdepiep hoera! Kindercentrum Hoorn-Huesmolen is jarig en mag maar liefst 10 kaarsjes uitblazen. Het 10-jarig bestaan is wat ons betreft een prachtige mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij hebben laten gaan.

Lees meer
15 sep

Workshop fossielen bij de bso!

Wat is een fossiel? Hoe ontstaat het? En hoe oud is een fossiel? De kinderen van onze BSO Hoorn-Stadsspeeltuin en BSO Hoorn-Huesmolen kunnen je er alles over vertellen! Zij volgden een hele leuke en leerzame workshop over fossielen.

Lees meer
20 jul

Met de bso naar judoles!

Met de kinderen van al onze buitenschoolse opvanglocaties (bso) in Hoorn volgden we tijdens de zomervakantie een super leuke judoclinic bij Frits van der Werff. De judoka’s in de dop hadden een onvergetelijke ochtend.

Lees meer
06 jul

Modderdag bij Kindercentrum Hoorn-Huesmolen, wat een feest!

Maandag 29 juni deed Kindercentrum Hoorn-Huesmolen mee aan de jaarlijkse, landelijke Modderdag. De buitenruimte werd omgetoverd tot een groot moddersfestijn. De kinderen genoten vol op! Heerlijk toch, als vies worden mag?

Lees meer
21 feb

Badmintonnen met BSO Hoorn!

Wat een heerlijke, sportieve ochtend hebben we gehad bij de Hoornse Badminton Vereniging! De kinderen van onze buitenschoolse opvanglocaties in Hoorn kregen daar tijdens de vakantie een super leuke badmintonles. 

Lees meer
17 feb

GAAT NIET DOOR: Kom naar ons Winterfeest!

Het winterfeest op woensdag 4 maart 2020 gaat helaas niet door! 

Woensdag 4 maart organiseren wij een groot Winterfeest! Er zijn veel leuke winterse activiteiten! Je kunt het pinguinpad bewandelen, sneeuwballen gooien, een iglo bouwen, je laten schm…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.