​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuws

Alles
Algemeen
Locatienieuws
25 jun

Dakterras van Hoorn-Huesmolen is vernieuwd!

Het dakterras van kindercentrum Hoorn-Huesmolen heeft een flinke opknapbeurt gekregen. Het dakterras is volledig voorzien van een prachtig kunstgras, ideaal om lekker in te spelen.

Lees meer
11 mrt

Mooie waardering voor Kindercentrum Hoorn-Huesmolen

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties wordt Kindercentrum Hoorn-Huesmolen enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat ouders erg …

Lees meer
14 okt

Hoera! 10 jaar Kindercentrum Hoorn-Huesmolen

Hieperdepiep hoera! Kindercentrum Hoorn-Huesmolen is jarig en mag maar liefst 10 kaarsjes uitblazen. Het 10-jarig bestaan is wat ons betreft een prachtige mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij hebben laten gaan.

Lees meer
15 sep

Nieuwe vriendjes: vissen!

Bij Peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, Hoorn-Huesmolen hebben we sinds kort nieuwe vriendjes op de groep. Niet de vriendjes waar je 123 aan denkt…. namelijk vissen! Vanwege het thema ‘Onderwaterwereld’ trokken we er op uit om visjes te kop…

Lees meer
15 jun

Thema: Wij gaan naar de boerderij!

Op onze Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen zijn we de afgelopen periode druk bezig geweest met het thema de ‘wij gaan naar de boerderij’. Rondom dit thema hebben de peuters heel veel leuke activiteiten en spelletjes gedaan!

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.