​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuws

Alles
Algemeen
Locatienieuws
16 jun

Waterpret in Landsmeer

Vandaag was het dolle waterpret bij kinderdagverblijf Landsmeer. Vanwege het warme weer hadden we een paar opblaas zwembadjes in de ontdektuin gezet. Zo konden de kinderen even lekker verkoeling zoeken tegen de warmte.

Lees meer
09 jun

Lekker bewegen in Landsmeer!

Afgelopen woensdag was het nationale Buitenspeeldag, en zo ook bij Kinderdagverblijf Landsmeer. De kinderen hebben een uitdagend parcours afgelegd in de prachtige ontdektuin van onze locatie aan de Van Beekstraat. De kinderen vonden het erg spannend …

Lees meer
21 apr

Komt de nieuwe Michael Jordan uit Landsmeer?

De kinderen van babygroep De Rupsjes in Landsmeer zijn deze week gestart met het nieuwe thema ‘Kikker en de stoelendans’ Bij dit thema draait het om sport en spel. Samen met de pedagogisch medewerkers leren de kinderen hoe leuk sport en spel is.

Lees meer
21 apr

De moestuin van Kindercentrum Landsmeer is klaar voor de zomer!

De kinderen van Kinderdagverblijf Landsmeer zijn druk bezig geweest in de moestuin. Ze zijn begonnen met het verwijderen van al het onkruid en hebben vervolgens alles netjes aangeharkt. Met hun schepjes en groene harkjes zijn ze lekker bezig geweest …

Lees meer
29 mrt

Kinderdagverblijf Landsmeer is klaar voor Pasen!

Aankomend weekend is het Pasen! De kinderen van Kinderdagverblijf Landsmeer zijn volop bezig met de voorbereidingen van dit gezellige feest. We zingen de leukste liedjes en lezen boekjes over de paashaas. 

Lees meer
11 mrt

Mooie waardering voor Kindercentrum Landsmeer!

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties wordt Kindercentrum Berend Botje Landsmeer enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat oude…

Lees meer
28 jan

Directeur Gaby Alberts leest kinderen van Kindercentrum Landsmeer en Den Ilp digitaal voor

Van 20 tot 30 januari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Normaal nodigen we dan vaak een speciale gast uit om te komen voorlezen zoals de burgemeester van het dorp, een medewerker van de bibliotheek of zelfs een bekende Nederlander. Helaas is …

Lees meer
09 okt

Sanne en Rebecca van Kindercentrum Landsmeer geslaagd als beweegcoach!

Hoera! Rebecca en Sanne van Kindercentrum Berend Botje Landsmeer zijn geslaagd voor de training van beweegcoach. Onlangs hebben zij deze interessante training gevolgd bij Confriends. 

Lees meer
07 okt

Kinderdagverblijf Landsmeer beleeft de herfst!

Hoera, het is herfst! En weet je waarom wij de herfst zo leuk vinden? Omdat je tijdens dit seizoen heel veel knutselmateriaal kan vinden in de natuur.
Lees meer
07 aug

Zomer bij Berend Botje in Landsmeer

Op ons kindercentrum in Landsmeer zorgen we voor verkoeling met o.a. extra drinkmomenten en veel waterpret, genieten! De buitenruimte is voorzien van schaduwplekken en zwembadjes.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.