​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuws

Alles
Algemeen
Locatienieuws
22 mrt

Feestelijke pannenkoekdag in Landsmeer!

Wat hebben we lekker gegeten! Tijdens nationale pannenkoekdag (vrijdag 19 maart) hebben we samen met de kinderen van kindercentrum Landsmeer heerlijk pannenkoeken gebakken, versierd en natuurlijk opgegeten! 

Lees meer
22 mrt

Hoera! Positief GGD-rapport voor BSO Landsmeer

Ons team van Buitenschoolse opvang Landsmeer heeft op 11 december 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur. Aan alle getoetste voorwaarden is voldaan.

Lees meer
13 feb

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO Landsmeer

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Buitenschoolse opvang Landsmeer heeft op 7 november 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan al…

Lees meer
30 nov

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO Landsmeer!

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond worden? Ons team van BSO Landsmeer kreeg op 18 oktober 2018 bezoek van de GGD-rapport en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ze voldoen aan alle getoetste voorwaarden.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.