​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuws

Alles
Algemeen
Locatienieuws
13 jun

Hoera! Een positief GGD-rapport voor ClubBB De Piramide

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van ClubBB De Piramide in Andijk heeft op 14 april 2022 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ze voldoen aan alle getoetste vo…

Lees meer
24 aug

Een tropische zomervakantie op BSO De Piramide!

De zomervakantie zit er op en de scholen zijn weer begonnen. In de afgelopen weken hebben de kinderen op de buitenschoolse opvang van Berend Botje in De Piramide in Andijk veel leuke activiteiten gedaan.

Lees meer
15 jul

Positief GGD-rapport voor BSO Andijk

Ons team van BSO Andijk heeft op 19 mei 2021 telefonisch contact gehad met de GGD-inspecteur. Daarnaast zijn de nodige documenten met de inspecteur gedeeld. De GGD-inspecteur heeft bevestigd dat onze locatie voldoet aan alle getoetste voorwaarden.

Lees meer
02 mrt

Mooie waardering voor BSO Andijk

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties wordt BSO Andijk enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat ouders erg tevreden zijn. De b…

Lees meer
05 okt

Feest bij peuterspeelgroep en BSO Andijk!

Hoera! Deze week vieren we feest bij peuterspeelgroep en BSO De Piramide in Andijk! Vanochtend werden de peuters feestelijk onthaald en hebben we allerlei leuke activiteiten gedaan.

Lees meer
24 jul

De zee ontdekken op de bso!

De kinderen van bso-locaties Andijk en Wervershoof zijn deze vakantie gezellig samen en er is genoeg te doen! De eerste twee weken van de vakantie zijn we in het thema ‘Diep in de zee’ gedoken.

Lees meer
30 jun

ModderDag in Andijk!

Gister was het nationale ModderDag! Dat vierden we ook op de peuterspeelgroep en bso (buitenschoolse opvang) in Andijk. Het was een groot succes! 

Lees meer
13 mei

Positief GGD-rapport voor BSO Andijk!

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van BSO De Piramide in Andijk heeft op 30 januari 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan alle get…

Lees meer
17 feb

Disco bij bso's De Dijkwerkers en Andijk!

Afgelopen vrijdag was het niet alleen Valentijnsdag, maar ook disco-avond in Andijk! Alle kinderen van buitenschoolse opvanglocaties De Dijkwerkers in Wervershoof en De Piramide in Andijk waren uitgenodigd.  

Lees meer
28 okt

Meer leren over fossielen bij BSO Andijk en Wervershoof!

Een interessant en leerzaam bezoekje voor de kinderen van BSO Andijk en BSO De Dijkwerkers in Wervershoof afgelopen donderdag. Ze kregen een bezoekje van Peter, die heel veel weet over stenen en fossielen. Hij nam er veel mee voor kinderen en verteld…

Lees meer