​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Het aftellen is begonnen, tel jij met ons mee?

22-04-2020

Nog even en we mogen alle kinderen weer verwelkomen op onze opvanglocaties. We hebben de kinderen gemist en kijken er enorm naar uit om jullie weer te mogen begroeten.

 

Voor kinderen kan dit een onrustige periode zijn. Ze missen het kinderdagverblijf, peuterspeelgroep of bso en hun vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. Nu de datum waarop ze weer naar de opvang of school mogen komen bekend is, kan het rust en zekerheid voor je kind geven door samen af te tellen tot ‘de’ dag. Daarom hebben wij speciaal voor de kinderen een aftelkalender gemaakt! 

Je kunt deze aftelkalender uitprinten en ophangen. Geef de dag waarop jouw kind weer naar de opvang komt of naar school gaat een leuke kleur, plak er een bijzondere sticker, teken er een opvallende cirkel omheen of bedenk iets anders creatiefs… De vakjes tot deze einddatum kun je dan samen met je kind dagelijks afkruisen, inkleuren of bestickeren! Tel jij ook met ons af?

Van veel ouders horen we dat de kinderen de opvang missen. Kinderen spelen niet alleen met elkaar, maar leren ook veel van elkaar! Hoe dat zit en hoe je kunt omgaan met het gemis aan speelkameraadjes op dit moment, lees je in de nieuwe blog van onze orthopedagoog Merel. 

Terug naar overzicht