​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gefeliciteerd, basisschool Onderdijk 100 jaar!

19-04-2021

Samenwerken vinden wij belangrijk en samen vieren ook! De Gerardus Majella school in Onderdijk bestaat dit jaar 100 jaar en zo’n bijzonder jubileum laten wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom hebben wij het team van de basisschool verrast met bloemen, een prachtig kunstwerk en een leuk boekenpakket. Onze peuterspeelgroep is al 46 jaar gevestigd in deze school, we hebben dus al een mooie en lange geschiedenis samen!

Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doet je kind nieuwe ontdekkingen. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden.

Door dat de peuterspeelgroep een eigen lokaal in de school heeft, maken de kinderen de stap naar de basisschool gemakkelijker. De kinderen raken al bekend met het gebouw, het speelplein, de leerkrachten en de andere kinderen. Samen met het schoolteam zorgen we voor een hele fijne tijd!

 

Terug naar overzicht