​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Beautysalon BSO Opmeer

06-06-2017

Vrijdag 6 juni was de BSO in Opmeer voor een dagje omgetoverd tot beautysalon. De kinderen konden lekker ontspannen. Het was prachtig weer, dus heerlijk onderuit in het gras met een maskertje op je gezicht.

De kinderen wilden de maskers graag zelf maken. Wat heb je daar dan voor nodig? Nou: 'banaan, avocado, honing en olie'. De bananen en avocado's even door elkaar prakken, een beetje honing en wat olie er door en klaar is je eigen masker. Het voelt natuurlijk wel een beetje vreemd zo'n glibberig en plakkerig maskertje, dus op je gezicht smeren is best even wennen. Maar na het afspoelen voelden alle gezichten weer heerlijk zacht aan. Ook de voeten werden niet vergeten. Als afsluiter hebben de kinderen nog genoten van een voetenbadje. Ze lieten zich heerlijk in de watten leggen en gingen ontspannen het weekend in.  

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.