​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

‘Bere-gezellige’ afsluiting van thema Wilde dieren

30-03-2018

De Goudstaafjes van Kindercentrum Hoorn-Huesmolen hebben vorige week het thema ‘Wilde dieren’ afgesloten. Wat hebben ze een lol gehad, het was ‘bere-gezellig’! Het kindercentrum werd de afgelopen weken bewoond door vele dierenknuffels die de kinderen van huis hadden meegenomen. Het was een gezellige beestenboel.

Met hun zelfgemaakte verrekijkers gingen ze regelmatig op safari in het kindercentrum. Op de muur projecteerden we dan silhouetten van de dieren, maar natuurlijk ook van de kinderen zelf.  Tijdens de laatste week vierden we de afronding van het thema door iedere dag iets feestelijks te eten of drinken wat met wilde dieren te maken had. De kinderen smulden van de komkommer-krokodil, bere-lekkere smoothies, giraffen van kaasblokjes en poffertjes, banaandolfijnen en dierenbroodjes.

  

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.