​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Berend Botje Flosbeugel viert feest!

29-05-2019

Kom naar de gezellige open dag van Berend Botje Flosbeugel. Vrijdag 28 juni van 16:30 tot 19:30 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij onze peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. Er is van alles te doen!

 

Dit jaar bestaat onze locatie Flosbeugel 10 jaar! Tijdens de open dag vieren we dat graag met jullie. Er is een dansworkshop, je kunt je laten schminken, springen op het springkussen, op de foto in de fotohoek en ga zo maar door. Zo zijn er ook modderactiviteiten, vanwege ModderDag. Maak een modderschilderij met elkaar en loop over het blote voetenpad. Doen jullie mee?

De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.