​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Berend Botje neemt peuterspeelgroep De Bazeroetjes in Schellinkhout over

25-02-2022

Met oog op het nieuw te bouwen IKC in Schellinkhout, heeft Berend Botje peuterspeelgroep De Bazeroetjes in Schellinkhout overgenomen van Kappio. De peuterspeelgroep is, net als de bso van Berend Botje, gevestigd in de Jan Luykenschool. Vanaf maandag 28 februari, na de voorjaarsvakantie, gaan we dan echt 'van start'.

In Schellinkhout zijn plannen voor een nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA), met onder meer een nieuw dorpshuis, een nieuwe basisschool en kinderopvang. Kinderopvang Berend Botje wordt de aanbieder in deze nieuw te bouwen accommodatie. Daarom zijn Kappio, de Jan Luykenschool en Berend Botje met elkaar overeengekomen om de peuterspeelgroep De Bazeroetjes aan Berend Botje over te dragen. Zo krijgen ook de peuters van De Bazeroetjes een goede voorziening binnen de nieuwe plannen. 

De peuterspeelgroep is gevestigd in de Jan Luykenschool en zal hier ook gevestigd blijven tot het MFA is gebouwd. De peuterspeelgroep is op maandag en donderdag geopend. Hier vind je meer informatie over de locatie. 

Wij hebben er veel zin om samen te spelen, leren & ontdekken!

Terug naar overzicht