​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Berend Botje Oostzaan geeft een feestje! Kom je ook?

18-07-2019

Kom naar de gezellige open dag van Kindercentrum Berend Botje Oostzaan! Vrijdag 6 september tussen 16:00 en 19:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het kindercentrum en is er van alles te doen!

Elk jaar organiseert het kindercentrum, gevestigd aan De Haal 44, een gezellige open dag. Dit jaar is het thema Op de camping. Je kan meedoen met de bingo, springen op het springkussen of dansen bij de mini-disco. De medewerkers van de locatie zijn tijdens deze dag het animatieteam!
Het belooft een feestelijk programma te worden voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom!

Meer informatie
De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook vrijdag 6 september tussen 16:00 en 19:00 uur? Je bent van harte welkom! 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.