​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Berend Botje start muziek- & theater-bso in De Goorn!

05-10-2017

Vanaf 1 november start Berend Botje een unieke muziek- en theater-bso in De Goorn! In het gebouw van Brassband Kunst naar Kracht biedt Berend Botje straks voor- en naschoolse opvang. Dankzij de unieke samenwerking met Brassband Kunst naar Kracht worden op deze buitenschoolse opvanglocatie regelmatig muzieklessen gegeven!

Berend Botje start muziek- & theater-bso in De Goorn!

De kinderen vanaf +/- 6 jaar gaan op dinsdag en donderdag naar deze locatie. Ze kunnen bij ons vrij spelen en doen waar ze zin in hebben. Buitenspelen, lezen in de loungehoek of knutselen. Daarnaast worden op de bso van Berend Botje allerlei leuke sportieve- en spelactiviteiten georganiseerd, ook tijdens de schoolvakanties. Uniek aan de nieuwe locatie in De Goorn zijn de muziek- en theaterlessen die in samenwerking met Brassband Kunst naar Kracht worden gegeven. Natuurlijk krijgt jouw kind altijd de persoonlijke zorg en aandacht die jullie van Berend Botje mogen verwachten.

Ideale locatie
Het gebouw waar de nieuwe bso zich per 1 november vestigt, heeft een ideale ligging. Op loopafstand van de Jozefschool, naast de tennisbaan en middenin een woonwijk. Op de aangrenzende buitenruimte kunnen de kinderen veilig en naar hartenlust buiten spelen!

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze bso of andere opvangmogelijkheden? Neem dan contact met Berend Botje via bso@berendbotje.nl of via 088-2337000.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.