​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Berend Botje steunt Jarige Job

31-03-2017

Ieder kind verdient een feestje!
Ons jubileum vieren we met een feestdag met al onze kinderen, ouders, gastouders en medewerkers. Maar we realiseren ons ook dat een verjaardagsfeestje niet voor ieder kind vanzelfsprekend is. Daarom betrekken we Stichting Jarige Job bij ons jubileum. In ons mooie Nederland kunnen ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job zorgt dat deze kinderen tóch een leuke verjaardag hebben. Hun ouders krijgen in het geheim de speciale Jarige Job Verjaardagsbox. Daarin zit alles om een verjaardag te kunnen vieren, inclusief slingers, taart, cadeautjes en traktaties. Zo wordt het tóch een feestje voor ouders en kinderen.

 

Berend Botje steunt Jarige Job

Cadeautjes
Het team van Berend Botje steunt dit prachtige initiatief graag en hoopt ook op jullie steun. Meedoen is simpel. Koop een leuk kindercadeautje en geef het af op één van onze vestigingen. Onze medewerkers zorgen er persoonlijk voor dat de cadeautjes bij Stichting Jarige Job terechtkomen. Hoe meer hoe beter natuurlijk. Wij gaan ook helpen met inpakken bij Jarige Job en ze willen het graag druk hebben!

Wat voor cadeautje?
Er waren al verjaardagsboxen voor basisschoolkinderen en nu starten ze ook met boxen voor de allerkleinsten. Daarvoor gaan wij graag met jullie aan de slag! Om het inzamelen van de cadeaus en het vullen van de verjaardagsboxen zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen we je rekening te houden met deze wensen van Jarige Job:

  • Graag cadeautjes met een waarde tussen de € 5,- en € 15,-
  • Geschikt voor zowel meisjes als jongens van 1 tot 4 jaar oud
  • Geen: speelgoed met batterijen, make-up/nagellak, speelgoedwapens, knuffels
  • Geen beperkt houdbare producten
  • Formaat niet groter dan de helft van de Jarige Job box van 40 x 30 x 26 cm
  • Hasbro, Jumbo en Stabilo doneren al cadeaus, daarom liever ándere merken

Tips: tekenspullen, spelletjes, boeken, buitenspeelgoed.

Meer informatie
Cadeaus kunnen t/m 30 september worden ingeleverd. Kijk voor meer informatie over de Stichting Jarige Job op stichtingjarigejob.nl. Klik hier voor een overzicht van alle Berend Botje locaties en adressen.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.