​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Berend Botje viert 30-jarig jubileum in Sprookjeswonderland

23-05-2022

Afgelopen zaterdag was het een drukte van jewelste in Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Maar liefst 4500 genodigden - kinderen en hun ouders, gastouders en collega’s van Berend Botje - vierden daar met elkaar het 30-jarig bestaan van Berend Botje. Een groot feest voor jong en oud!

Om 10:00 uur ’s ochtends stond er al een rij voor de toegangspoorten. Van Landsmeer tot Avenhorn en van Medemblik tot Edam; van alle Berend Botje-locaties kwamen de kinderen toegestroomd. Iedereen werd enthousiast onthaald door de medewerkers van Berend Botje. “30 jaar Berend Botje is een hele mijlpaal. Het is fijn om al die blije kinderen hier te zien,” aldus algemeen directeur Gaby Alberts.

Tot laat in de middag konden de kinderen zich vermaken in het park. Speciaal voor deze gelegenheid was het plein achter het Violinde kasteel omgedoopt tot Berend Botje-plein. De activiteiten die daar werden aangeboden door de medewerkers van Berend Botje trokken grote belangstelling. Vooral het schminkteam had het erg druk. “We hebben ontzettend genoten vandaag,” vertelde één van de ouders, “het weer zat mee en hoewel het druk was, liep alles toch vlot door. Weer top geregeld door Berend Botje!” 

Terug naar overzicht