​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Dansen met ijsberen in De Boet

18-12-2017

Wat hebben de kinderen van Kinderdagverblijf Opmeer veel gezien en beleefd tijdens een bezoek aan Tuincentrum de Boet. Onder andere de levende kerststal met échte dieren werd uitgebreid bewonderd. Maar dat was nog lang niet alles!

Samen met de kinderen bezochten we de jaarlijkse, grote kerstshow van Tuincentrum de Boet, waar ook voor de kinderen van alles te beleven is. De kinderen stapten in ‘Thomas’ de trein en reden héél veel rondjes. Ze kregen er geen genoeg van. Bij de levende kerststal werden onder andere de ezel, geitjes (inclusief babygeitjes!) en dromedaris bewonderd. Wat vonden de kinderen de dieren lief. Daarna bezochten we de swingende ‘ijsberen’, die niet alleen dansten, maar ook nog muziek maakten. De kinderen dansten gezellig mee. Niet alleen zij hadden lol, ook de omstanders genoten van het plezier van de kinderen. Het was een geslaagd bezoek!

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.