​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Bezoekje aan de supermarkt

18-02-2020

Als afsluiting van ons thema ‘wij gaan naar de supermarkt’ zijn we naar de DekaMarkt in Grootebroek geweest! We werden goed ontvangen en mochten meteen aan het ‘werk’. De kinderen van kinderdagverblijf en peuterspeelgroep Stede Broec kregen een echt naambordje en een rondleiding door de supermarkt.

We hebben bijna alles gezien van de supermarkt! We mochten in de bakkerij kijken waar de broodjes gebakken worden. Wat een grote oven zeg, daar passen wel heel veel croissantjes in!  Een aantal kinderen doen wel eens flessen in het flessenautomaat als ze boodschappen gaan doen met papa of mama. Maar wij wisten nog niet wat er dan met de flessen gebeurt. Ook dit werd haarfijn uitgelegd door de medewerkers van de DekaMarkt. Leuk om te weten wat er eigenlijk met de flessen gebeurt nadat wij ze op de band neerleggen.

Tot slot mochten we achter de kassa zitten en kregen we uitleg wat de medewerker achter de kassa allemaal doet. We hebben de afgelopen tijd veel geoefend met het scannen van producten, maar in het echt is het toch anders! Het was een hele bijzondere en leuke ervaring voor de kinderen. Ze weten bij het volgende supermarktbezoek vast wat te vertellen over wat er achter de schermen gebeurt.

Kindercentrum Stede Broec - DekaMarkt Stede Broec

Terug naar overzicht