​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Bouw Kindcentrum Avenhorn is gestart

10-04-2020

Ondanks de coronacrisis gaat de bouw van het Kindcentrum Avenhorn aan de Buitenroede gelukkig door. Op vrijdag 3 april is bouwbedrijf Vroom gestart met de heiwerkzaamheden en dat is nog eerder dan gepland! De bouw van het kindcentrum loopt door tot de zomer 2021. Dit najaar starten ook de werkzaamheden aan de wegen rondom het kindcentrum.

De start van de bouw wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het plan was het slaan van de eerste paal feestelijk te vieren met alle kinderen van de scholen De Ieveling, De Overhaal en Jozefschool en Kinderopvang Berend Botje.

Helaas kon dit nu niet doorgaan. In plaats daarvan was een aantal bestuurders en direct betrokkenen, waaronder directeur Alien Alberts, op donderdag 9 april in klein gezelschap aanwezig bij het eerste symbolische paalmoment. Zo werd er toch een officiële gebeurtenis van gemaakt.

We hopen dat we te zijner tijd alsnog een feestelijk moment kunnen organiseren, om de aanbouw van ons nieuwe Kindcentum te vieren. Of dit gaat lukken, is afhankelijk van de verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Terug naar overzicht