​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Bouw MFA in Schellinkhout stapje dichterbij

29-12-2021

Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen Ruurd Bijlsma van Stichting Openbaar Onderwijs Present, wethouder Simone Visser-Botman van de gemeente Drechterland en onze pedagogisch directeur Gaby Alberts, is de bouw van de nieuwe MFA (multifunctionele accommodatie) in Schellinkhout weer een stukje dichterbij gekomen.

In de nieuwe accommodatie komen basisschool Jan Luyken, een gymzaal (Dorpszaal), Dorpshuis ‘De Dregt’ en Kinderopvang Berend Botje straks samen onder één dak. Daarnaast worden er gemeenschappelijke buitenruimten, een speelveld én seniorenappartementen gerealiseerd.

De komende periode wordt het schetsontwerp van de MFA verder uitgewerkt tot een voorlopig en definitief ontwerp. De planning van de bouw moet nog worden vastgesteld, maar naar verwachting is de MFA midden 2024 gereed.

Wij zijn er trots op dat we deel mogen uitmaken van dit mooie project!

Aanmelden kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en bso

Op dit moment bieden wij buitenschoolse opvang in de huidige Jan Luykenschool. In de nieuwe MFA bieden wij straks kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en bso aan kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. We houden je via onze website op de hoogte, wanneer de aanmelding voor dit nieuwe kindercentrum van start gaat.

 

(foto ondertekening overeenkomst: Foto Hoekstra Hoogkarspel)

Terug naar overzicht