​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Bruidspaar bij Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd

07-06-2018

Alles bij Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd stond de afgelopen weken in het teken van het thema ‘Trouwen’, want er stond een bruiloft op de planning. Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. Vrijdag 1 juni was de trouwdag van pedagogisch medewerker Rachel. Daar hoorde natuurlijk ook een bezoek aan het kindercentrum bij. Het was een prachtige dag!

De kinderen waren nogal onder de indruk van de aankomende trouwerij. De pedagogisch medewerkers hebben er, samen met de kinderen, daarom allerlei leuke activiteiten omheen bedacht. Het kindercentrum moest er natuurlijk wel mooi uitzien. Er werden liedjes gemaakt, bogen geknutseld waar het bruidspaar onderdoor kon lopen en natuurlijk een echte bruidstaart gemaakt. Er ging extra aandacht naar het cadeau, want het moest wel speciaal zijn. Het is een kunstwerk geworden. De hartjes op het kunstwerk zijn de vingerafdrukken van alle kinderen.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.