​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

BSO Andijk start na de herfstvakantie

25-10-2018

Maandag 29 oktober gaat BSO Andijk van start. Naast peuteropvang is er dan ook een buitenschoolse opvang in basisschool De Piramide. De bso biedt opvang voor kinderen van De Piramide, maar ook voor de scholen in de buurt.

De peuterspeelgroep (2 tot 4 jaar) en de buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar) zijn gevestigd in een lokaal van basisschool De Piramide. Het is een ruime en lichte groepsruimte die natuurlijk passend is ingericht voor zowel de peuterspeelgroep als de buitenschoolse opvang.

Buitenschoolse opvang
Bij BSO Andijk kun je zowel voor als na school terecht voor leuke activiteiten. Op de buitenschoolse opvang werken we aan activiteiten die aansluiten bij de interesses van de kinderen en deze worden door de groep zelf bedacht en uitgewerkt. Wij zorgen voor leuke uitdagingen en uitjes die tot onvergetelijke ervaringen leiden. 

Samenwerking met de school
De kinderen krijgen alle ruimte om te spelen, leren en ontdekken in nauwe samenwerking met de school. Dit draagt bij aan een vertrouwde omgeving voor de kinderen. Samen bieden wij een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn aan voor kinderen van 2 tot 13 jaar.

Meer informatie over BSO Andijk? Ga naar de locatiepagina of neem contact met ons op via 088-2337000. Aanmelden voor opvang kan hier.

Terug naar overzicht