​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

BSO Den Ilp bestaat 10 jaar!

23-08-2019

Onze buitenschoolse opvang in Den Ilp bestaat 10 jaar! Reden genoeg voor een feestje. Het jubileum werd feestelijk gevierd met een filmavond voor de kinderen. Op dinsdag 20 augustus waren alle kinderen van harte welkom. We zijn gestart met een gezamenlijke feestmaaltijd en daarna hebben we samen film gekeken.

We zijn heel trots dat we bij BSO Den Ilp al 10 jaar met plezier kinderen mogen opvangen. De voor- en naschoolse (buitenschoolse) opvang van Berend Botje is gehuisvest in basisschool De Fuik. De kinderen gaan veel naar buiten en leren spelenderwijs meer over de natuur en omgeving van Den Ilp.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar Berend Botje Den Ilp? Of wil je meer weten over onze locatie? Kom dan langs tijdens de wekelijkse inloopochtend bij onze locatie in basisschool De Fuik op vrijdag tussen 9:30 en 11:00 uur of bel 088-2337180 voor een persoonlijke afspraak. Kijk ook op de locatiepagina voor meer informatie.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.