​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

BSO in basisschool De Dijkwerkers gaat van start!

09-03-2018

Op zoek naar BSO in Wervershoof? BSO De Dijkwerkers gaat per 1 mei 2018 van start! Deze buitenschoolse opvang in de basisschool biedt voorschoolse- en naschoolse opvang voor alle kinderen in Wervershoof die naar De Dijkwerkers, De Schelp of Werenfridus gaat . Er is een mooie groene buitenruimte waar de kinderen naar hartenlust samen kunnen spelen, leren en ontdekken!

Gezellig, actief en uitdagend
Je kind kan zowel voor als na school bij ons terecht voor leuke activiteiten. Het vervoer naar en van school hoort er natuurlijk bij. Op de buitenschoolse opvang bepaalt je kind vooral zelf wat hij/zij doet. We zorgen voor leuke uitdagingen en uitjes die tot onvergetelijke ervaringen leiden. Een veel gehoorde opmerking van de kinderen is: ‘Jippie, morgen weer naar de bso!’

Ook voor rust en/of schoolwerk
Naast alle actie op de buitenschoolse opvang, is er ook ruimte voor rust. Er komt tijdens schooltijd veel op kinderen af. Dus even bijkomen in de leeshoek of lekker kleuren, puzzelen of knutselen kan natuurlijk ook. Na binnenkomst nemen we gezamenlijk even de schooldag door bij het eet-/drinkmoment. De nadruk ligt op spelen en niet op onderwijs. Dat sluit niet uit dat als de kinderen dit willen, we samen met de andere kinderen werken aan bijvoorbeeld een project voor school.

Open in de schoolvakanties
Ook in de schoolvakanties staat Berend Botje klaar voor jou en je kind. En ook tijdens studiedagen, stakingen of vergaderdagen van het onderwijzend personeel! Je kind kan dan – zonder extra kosten - hele dagen terecht op de buitenschoolse opvang, van 07:00 uur tot 18:30 uur.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over BSO De Dijkwerkers? Ga naar onze website of neem contact op met Kinderopvang Berend Botje. Direct aanmelden kan hier.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.