​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Bso-kinderen zetten zich in voor de Kersenboogerd

23-11-2017

De kinderen van BSO Hoorn-Kersenboogerd gingen aan de slag in de Kersenboogerd. Zij hielpen met het herstel van de mozaïekmuur onder de tunnel in Hoorn-Kersenboogerd.

Bso-kinderen zetten zich in voor de Kersenboogerd

De tunnel onder het NS-station in de Kersenboogerd is woensdag 15 november voor een deel opnieuw voorzien van een mozaïekkunstwerk. Stichting Netwerk zocht vrijwilligers die wilden helpen om weer een kleurrijk kunstwerk van de mozaïekmuur te maken. Daar kwamen de bso-kinderen van Kinderopvang Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd graag voor in actie!

Samen aan de slag
De kinderen gingen aan de slag en hielpen met het herstellen van het mozaïek. Zij zijn namelijk graag bezig met creatieve activiteiten. Daarnaast is het natuurlijk heel mooi én leuk dat de kinderen zich samen inzetten voor de wijk. Nu vinden ze het extra bijzonder als zij langs de mozaïekmuur lopen en trots kunnen vertellen dat zij daaraan hebben meegewerkt!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.