​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

BSO Schellinkhout nu hele week geopend

22-07-2021

Goed nieuws! Het aantal kinderen bij BSO Schellinkhout in de Jan Luykenschool aan de Dorpsweg in Schellinkhout groeit. Daarom starten we na de schoolvakantie ook met buitenschoolse opvang op vrijdag. Dit betekent dat je voortaan van maandag t/m vrijdag (na schooltijd tot 18:30 uur) terecht kunt bij de bso. 

Over BSO Schellinkhout

BSO Berend Botje Schellinkhout biedt buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Als kinderen uit school komen, is het fijn dat zij even ontspannen kunnen bijkomen van alle indrukken overdag. Lekker wat eten en drinken en persoonlijke aandacht van de pedagogisch medewerkers is daarom erg belangrijk. Na dit gezamenlijke moment is het tijd voor leuke uitdagende activiteiten binnen en buiten.

BSO Schellinkhout werkt nauw samen met de Jan Luykenschool. Zo zijn er bijvoorbeeld afspraken gemaakt over uitstapjes en vakanties. Ook haakt de bso spelenderwijs aan bij een thema of activiteit van school.

Interesse?

Er zijn nog plekken vrij, dus wil je met je kind een keer vrijblijvend komen kijken op BSO Schellinkhout? Dat kan! Maak een afspraak via 088-2337180 of mail naar bso@berendbotje.nl. We helpen je graag verder.

 

Terug naar overzicht