​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Buitenschoolse opvang De Dijkwerkers in bedrijf

29-05-2018

Een paar weken geleden is onze nieuwe locatie, BSO De Dijkwerkers, in Wervershoof open gegaan. Deze locatie biedt zowel voor- als naschoolse opvang voor kinderen van basisschool De Dijkwerkers, maar ook voor de scholen in de buurt. Er is een mooie groene buitenruimte waar de kinderen kunnen spelen, leren en ontdekken.

Buitenschoolse opvang De Dijkwerkers in bedrijf

Van de buitenruimte is dan ook al veel gebruik gemaakt met dit mooie weer. Van de glijbaan af, schommelen, lopen over de boomstam en tikkertje spelen. Er is ook een speeltuin in de buurt waar al een bezoek aan is gebracht. Binnen kunnen de kinderen ook doen wat ze leuk vinden. Zo is er een treinrails in elkaar gezet en een knikkerbaan gemaakt van closetrollen.

Meer informatie over BSO De Dijkwerkers? Ga naar de website of neem contact op met Kinderopvang Berend Botje. Aanmelden kan hier.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.